۵ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۳

رئیس اداره بهزیستی شهریار:

یکی از نیازهای فعلی بهزیستی شهریار ایجاد درآمد پایدار است

یکی از نیازهای فعلی بهزیستی شهریار ایجاد درآمد پایدار است

شهریار- رئیس اداره بهزیستی شهریار گفت: اداره بهزیستی جامعه گسترده‌ای از افراد را تحت پوشش خود دارد و این مجموعه برای خدمات دهی هر چه بهتر وبیشتر نیازمند توجه به حوزه درآمد پایدار است.

احسان سبز گلین در گفت گو با خبرنگار مهر، از افزایش متقاضیان برای تحت پوشش قرار گرفتن در بهزیستی خبر داد و در این خصوص اظهار داشت: متأسفانه با توجه به تحریم‌های ظالمانه و وضعیت نامناسب اقتصادی برای بعضی خانوارها سبب شده که آمار متقاضیان برای تحت پوشش قرار گرفتن افزایش داشته باشد.

وی گفت: با توجه به منابع مالی محدود بهزیستی قادر به حمایت از همه افراد متقاضی نیستیم و متقاضیان باید مدت زمان زیادی را در نوبت دریافت مستمری باشند، البته تا برقراری مستمری این عزیزان می‌توانند از خدمات غیرمالی سازمانی بهره مند شوند.

رئیس اداره بهزیستی شهریار ادامه داد: خوشبختانه در چند سال گذشته اتفاق خوبی که در بهزیستی شهرستان شهریار افتاد، این بود که در یک مقطع زمانی توانستیم ظرفیت ۳ هزار نفری دریافت مستمری را به ۶ هزار نفر افزایش دهیم.

سبز گلین به آمار مراکز نگهداری سازمان بهزیستی اشاره کرد و در این خصوص افزود: هم اکنون در شهرستان شهریار ۳۴ مراکز نگهداری وجود دارد که در این مراکز ۲ هزار نفر نگهداری می‌شوند از این تعداد ۶۰۰ نفر مجهول الهویه هستند.

وی به آماری از زنان سرپرست خانوار نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۱۵۰۰ نفراز زنان سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و با توجه به افزایش آمار طلاق تعداد متقاضیان برای حمایت بیشتر شده و در صورت تخصیص اعتبارات می‌توان افراد بیشتری را تحت پوشش قرارداد.

رئیس اداره بهزیستی شهریار از ساماندهی مراکز ترک اعتیاد و همچنین پلمپ مراکز غیر مجاز نیز خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۴ مرکز ترک اعتیاد داریم و در این مراکز پزشک و روانشناسان متخصص نیز برای نگهداری و درمان حضور دارند.

وی پذیرش اجباری بیمار را خلاف تعهد کمپ‌ها عنوان کرد و افزود: کمپ‌های ترک اعتیاد حق پذیرش اجباری بیماران را ندارند و با متخلفان برخورد جدی می‌شود وتنها معتادان متجاهری که شهرداری‌ها از سطح شهر جمع آوری کرده اند با حکم قضائی تحویل این مراکز داده می‌شوند.

سبزگلین به آماری از مهدهای کودک موجود در شهریار نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۳۶ مهد کودک و دو مهد روستایی در شهرستان شهریار فعال هستند که اکثر این مجموعه‌ها با استانداردهای بالا و همچنین بهره مندی از مربیان متخصص فعالیت می‌کنند.

رئیس اداره بهزیستی شهریار جمع آوری متکدیان و کودکان کار را از وظایف شهرداری‌ها و دیگر دستگاه عنوان کرد و گفت: متولی جمع آوری متکدیان و کودکان کار دستگاه‌های غیر از بهزیستی است و تیم تخصصی اداره بهزیستی وظیفه ساماندهی آنها را برعهده دارد.

وی با ابراز نارضایتی از وعده‌های بی سرانجام شهرداری‌ها در رابطه احداث گرمخانه گفت: اداره بهزیستی به صورت دائم پی گیر راه اندازی گرمخانه در شهرستان شهریار هست که متأسفانه علی رغم وعده‌ها هنوز اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

کد خبر 4808251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • اجتهادی IR ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
      0 0
      درود بر مسئولین فعال بهزیستی شهریار