علی دهباشیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : 350 کیلوگرم کود و 80 کیلوگرم بذر اصلاح شده به ازای هر هکتار زمین بین پنبه کاران توزیع شده است و در راستای حمایت از تولید کنندگان با بیش از دو هزار نفر از پنبه کاران قرار داد کشت منعقد شده است .
وی خاطرنشان کرد : کارشناسان این مدیریت در مراحل کاشت ، داشت و برداشت و مرحله تصفیه پنبه، راهنمایی لازم و نکات ترویجی را به کشاورزان ارائه خواهند داد.
دهباشیان میانگین تولید پنبه اصلاح شده را دو هزار و 400 کیلوگرم و پنبه بومی را 195 کیلوگرم در هر هکتار پیش بینی کرد.
وی اظهار داشت : پنبه به دست آمده در چهار کارخانه پنبه پاک کنی شهرستان، تصفیه و روانه بازار خواهد شد و پنبه تخم آن جهت استحصال به کارخانه های روغن کشی می رود و کنجاله تولیدی نیز به مصرف دامداری های نیشابوری می رسد.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور به کشاورزان توصیه کرد : با توجه به بالارفتن هزینه های تولید، سعی کنند مسائل فنی را رعایت نمایند تا از هزینه های تولید کاسته و محصول آن ها اقتصادی شود.
وی یکی از مهم ترین راهبردهای جهاد کشاورزی جهت ارتقای عملکرد واحد سطح را اجرای روش های نوین مکانیزاسیون و استفاده از کودهای جدید عنوان کرد.
به گفته وی چهار هزار و 740 هکتار از مزارع زیر کشت پنبه اصلاح شده و دو هزار و 760 هکتار زمین نیز زیر کشت پنبه بومی رفته است که انتظار می رود از این اراضی 16 هزار و 750 تن پنبه برداشت شود.
نظر شما