خبرگزاری مهر - گروه استانها: از زمانی که جریان فتنه در روز قدس و ۱۳ آبان سال ۸۸، از سر دادن شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» برگشت و اقدام به سردادن شعارهای انحرافی کرد تا هتک حرمت بزرگترین مقدسات مردم ایران خیلی طول نکشید؛ فتنهگران با هتاکی به امام راحل در ۱۶ آذر، قلب ملت ایران را به درد آوردند اما وقتی کار به جسارت به خیمه اباعبدالله (ع) و هتاکی به روز عاشورا کشید، دیگر صبر ملت لبریز و شد آنچه باید میشد.
با آغاز ماه محرم، درحالیکه التهاب ناشی از اهانت به تصویر امام در مراسم ۱۶ آذر توسط هواداران برخی کاندیداها، هنوز فروکش نکردهبود، ماهوارهها و سایتهای اینترنتی حامی فتنه، تاسوعا و عاشورا را هدف جدید جریان سبز معرفی کردند.
طرفداران برخی کاندیداها در تهران شعارهای «مرگ بر دیکتاتور»، «مرگ بر اصل ولایتفقیه» را درحالیکه دستهای خود را بالای سر گرفته و سوت و کف میزدند، تکرار میکردند.
این افراد که به چوب، چماق و سنگ مسلح بودند، پس از هر درگیری با نیروهای انتظامی و متفرق شدن، به خیابانهای فرعی هجوم آورده و با آسیب زدن به جوانان بسیجی، به تخریب اموال عمومی به طرق مختلف پرداختند.
حامیان فتنه پیش از این نیز به عکس امام راحل (ره) و اصل ولایتفقیه اهانت کرده بودند که سراسر کشور از این جسارت به خروش آمده بود، اما حرمتشکنی عاشورا آتشی شد بر انبار باروتی که طی ۸ ماه در وجود مردم علاقمند به نظام و انقلاب متراکم شدهبود چراکه بیحرمتی به عاشورا، حادثهای معمولی نبود که بتوان از کنار آن بهسادگی گذشت.
مردم ایران اسلامی فارغ از دستهبندیهای سیاسی، مشکلات و کاستیها در پایبندی به اسلام، انقلاب و ولایتفقیه با هیچکس تعارف ندارند نتیجه این انفجار خیرهکننده، خلق «حماسه ۹ دی» بود؛ حماسهای که تنها سه روز پس از جسارت به عاشورا و عزای اباعبدالله (ع) سراسر ایران را فراگرفت و یکبار دیگر نشان داد که مردم ایران اسلامی فارغ از دستهبندیهای سیاسی، مشکلات و کاستیها، در پایبندی به اسلام، انقلاب و ولایتفقیه با هیچکس تعارف ندارند.
مردم با بصیرت و انقلابی کشورمان درحرکتی خودجوش با پخش اعلامیههایی مبنی بر راهپیمایی در روز ۹ دی جهت اعلام برائت از فتنهگران، حمایت از رهبری، آرمانهای انقلاب و اسلام دست به تظاهراتی باشکوه و بهیادماندنی زدند و در این روز بود که قریب بهاتفاق تحلیلگران سیاسی و سران کشورهای غربی و فتنهگران شوکه شدند چراکه آنان هرگز تصور نمیکردند «۹ دی» روز تشییعجنازه فتنه باشد.
در همین خصوص یکی از جوانان همدانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حماسه ۹ دی مصادف با سالروز حضور عاشورایی مردم حماسهساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی ۹ دیماه ۱۳۸۸ است که نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مردم ایران محسوب میشود، گفت: حماسه ۹ دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستادند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد، در برابر تمام دنیای آنها خواهند ایستاد.
احمد رحیمی با بیان اینکه دشمن شناسی اهمیت بسیاری دارد و در این گونه جریانات دشمن با چهره دوست وارد میشود و در این زمینه باید بصیرت داشت، گفت: روز نهم دیماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یومالله و ماندگار شد و در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسهای دیگر آفرید.
دشمن شناسی نباید مورد غفلت واقع شود
وی با بیان اینکه گاهی دشمن با چند واسطه مقابل انسان نمایان میشود، گفت: بحث دشمن شناسی نباید مورد غفلت واقع شود.
وی به بازخوانی فتنه ۸۸ پرداخت و با بیان اینکه فتنه همه جانبه دشمن در آن سال، با محوریت امام حسین (ع) و حرکت خودجوش مردمی شکست خورد، اما نباید از فتنههای دشمنان غافل شد، گفت: اتفاقاتی که در سال ۸۸ رخ داد عرصه را برای حضور دشمن باز کرده بود اما با هوشیاری مردم این بساط جمع شد.
یکی دیگر از شهروندان همدانی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حماسه ۹ دی از مهمترین فرازهای انقلاب اسلامی است که به فتنه سال ۸۸ خاتمه داد و دشمن را در براندازی نظام ناکام گذاشت، گفت: مردم علیرغم همه مشکلات پای آرمانهای خود ایستادهاند و نظام را تنها نمیگذارند.
مریم عظیمی با بیان اینکه از ابتدای انقلاب فتنههای بسیاری از سوی دشمن بهوجود آمده که مردم با بصیرت ایران آنها را با درایت مقام معظم رهبری خنثی کردهاند، گفت: در فتنه ۸۸ دشمنان، انتخابات را بهانه کردند و در اصل به دنبال سقوط نظام و حذف رهبری بهعنوان ستون و خیمه انقلاب بودند اما رهبری با تمام قوا در مقابل زورگویی دشمنان ایستادگی کردند و اجازه ندادند حق مردم ناحق شود.
وی با بیان اینکه توطئه دشمنان با بصیرت مردم و هوشیاری نیروهای انقلابی خنثی شد، گفت: روز ۹ دی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران ماندگار شده است.
عظیمی با بیان اینکه در فضای غبارالود سیاسی باید بصیرت آن را داشت که درست را از نادرست تشخیص داد، گفت: در حماسه ۹ دی ۸۸ مردم حرکتی خودجوش رقم زدند و برخی خواص نیز به دنبال مردم حرکت کردند.
آری ۹ دی در واقع روز «نه گفتن ملت ایران» به سران فتنه و «آری گفتن به نظام اسلامی» و بیعت مجدد مردم با آرمانهای والای حضرت امام خمینی (ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است که تا همیشه تاریخ ماندگار خواهد بود.
نظر شما