به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به فرارسیدن سالروز حماسه بزرگ «۹ دی»، سفر قریب الوقوع ریاست جمهوری به استان اردبیل، پتانسیلهای مرزی شهرستان بیله سوار، عدم برخورداری از نماینده مستقل شهر بیله سوار در مجلس، عملکرد شهرداری و شورای شهر و نقش مهم روحانیت در توسعه، گفتگویی تفصیلی با حجت الاسلام جابر عزیزی امام جمعه شهرستان بیله سوار انجام پذیرفته که در زیر با هم میخوانیم:
* در روزهای آینده رئیس جمهور به استان سفر خواهند کرد، این حضور را برای استان و منطقه چگونه ارزیابی میکنید؟
حضور دومین مقام کشوری حتماً در منطقه و استان میتواند بیشترین تأثیر و آورده را داشته باشد و قطعاً این سفر برکات زیادی خواهد داشت مبنی بر اینکه مسئولان استانی در شناساندن ظرفیت شهرستانها و تبیین اولویتهای استانی و محرومیتها بیشترین تلاش را به منظور جذب اعتبارات و برنامه ریزی کلان کشوری داشته باشند.
اصل قانون اساسی و بسیاری از اصول انقلاب و دغدغه مقام معظم رهبری، پیشرفت و آبادانی کشور است و این زمانی محقق میشود که به کل کشور عادلانه و بالسویه توجه شود.
اینکه بعضی از استانها و شهرستانها از بیشترین مواهب برخوردار باشند و بعضی از مناطق مثل شهرستان مرزی بیله سوار از کمترین امکانات و خدمات برخوردار باشد مورد قبول هیچکدام از مؤلفههای نظام جمهوری اسلامی نخواهد بود لذا به نظر میرسد که مسئولان در زمینه توسعه متوازن باید بیشترین توجه را داشته باشند.
* در مورد پتانسیلهای مرزی شهرستان بیله سوار و چگونگی بهره مندی از این ظرفیت چه راهکارهایی به نظر شما میتواند مفید واقع شود؟
به نظر میرسد ظرفیت شهرستان مرزی بیله سوار به لحاظ صنعت توریسم بسیار بکر و دست نخورده مانده و هنوز این شهر از این جهت جایگاه خود را پیدا نکرده است و تلاش مضاعف مسئولان استانی و شهرستانی را میطلبد تا بیله سوار به عنوان پیشانی نظام جمهوری اسلامی جایگاه واقعی خود را پیدا کند.
* با نزدیکی به آغاز یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نظر شما نسبت به انتخابات حساس پیش رو و توصیههای لازم در این خصوص چیست؟
نظام جمهوری اسلامی یکی از الطاف خداوند است که این فرصت را ایجاد کرده که مردم خود سرنوشت خویش را انتخاب کنند و در این زمینه مقام معظم رهبری دغدغه و فرمایشات بسیار خوبی دارند.
به نظر میرسد که با توجه به شرایط خاص منطقه حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی و انتخاب نمایندگان اصلح میتواند چشم انداز خوبی برای نظام ایجاد کند.
* با مدنظر قرار دادن پتانسیلهای اقتصادی و گردشگری موجود، شهرستان بیله سوار را نیازمند یک نماینده مستقل میدانید؟
قوانین کشوری ما در بعضی جهات نیاز به تغییر و بازبینی دارد که یکی از آن موارد همین داشتن نماینده برای بعضی از شهرستانهای خاص است.
ملاک برخورداری شهرها از نمایندگان مردم در مجلس برای یک شهر نباید فقط کمیت و تعداد جمعیت باشد؛ بیله سوار به لحاظ پتانسیل و ظرفیت بالای کشاورزی و گردشگری و موقعیت خاص مرزی میتواند نماینده مستقل داشته باشد.
* با توجه به شروع به کار اعضای علی البدل شورای شهر و همچنین شهرداری جدید بیله سوار، راهکارهای شما برای توسعه و بازسازی شهرستان بیله سوار چیست؟
اتحاد و همدلی و توجه به مصالح عالیه شهر از اولویتهای شورای شهر باید قلمداد شود. در بحث خدمات شهری توجه به آسیبها و اولویت بندی امور و خدمات شهری می تواند از دیگر اولویتها باشد.
* در راستای حل مشکلات فرهنگی نقش روحانیت را در شهرستان چگونه ارزیابی میکنید؟
روحانیت از اول انقلاب در پیشرفت و رشد انقلاب بیشترین نقش را داشته و با توجه به شرایط خاص کشور و جهان روحانیون میتوانند با تدابیر و دلسوزی خود در جهت رشد و بالندگی جامعه و هدایت در رهبری نخبگان و جلوگیری از توطئههای دشمن بیشترین نقش را داشته باشند.
* در سالروز گرامیداشت حماسه بزرگ و ملی «۹ دی» روز بصیرت و میثاق با ولایت قرار داریم، تدابیر رهبری را در این خصوص چگونه ارزیابی میکنید؟
با توجه به ابعاد پیچید فتنه ۸۸ تدابیر رهبری بی نظیر بود. آیندگان در این مورد قضاوت خواهند کرد و ابعاد قضایا برای آنها بیش از پیش روشن خواهد شد.
رهبر معظم انقلاب در جنگ نرم دشمن و جریان نفوذ قویترین تدابیر را به کار بردند که اگر این بصیرت و مدیریت انجام نمیپذیرفت شاید کشور امروز در مسیر دیگری حرکت میکرد.
نظر شما