به گزارش خبرنگار مهر، حمید بادامی نجات ظهر دوشنبه در کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان با اشاره به حمایتهای شورا و شهرداری از سرمایهگذاران، گفت: حمایت از سرمایه گذار از مهمترین مقولهها در رونق اقتصادی شهر است به شرطی که آورده خوبی برای شهر داشته باشد.
حمید بادامی نجات به سرمایه گذاری میدان میوه و تره بار جدید شهر همدان هم اشاره کرد و یادآور شد: در این راستا ۷۵ درصد سرمایه گذاری را به سرمایه گذار واگذار کردیم و تنها ۲۵ درصد برای شهرداری است اما متأسفانه هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و این نشان میدهد که بعضی حمایتها درست نبوده است.
بادامی نجات در این خصوص اضافه کرد: سود حاصل از اجرای پروژه میدان بار جدید همدان حتی کفاف ایجاد زیرساختهای آن را نمیدهد و در این مورد در حق شهر و شهرداری اجحاف شده است.
وی تاکید کرد: باید آثار و نتایج سرمایه گذاریهایی که در گذشته انجام شده را بررسی کرده و موانع و علل عدم تحقق اهداف را آسیب شناسی کرد چرا که در بعضی موارد سرمایه گذاری ها در حوزه مدیریت شهری مشکل، منابع مالی مطرح نیست بلکه اگر سرمایه گذار واقعی برای بحث سرمایه گذاری باشد؛ قطعاً باید مورد حمایت واقع شود.
نایب رئیس شورای شهر همدان اظهار کرد: باید بخشی از ضوابط مربوط به جذب سرمایه گذار را اصلاح نموده و در این باره تجدید نظر کنیم.
حذف پارکینگ برای بناهای واجد ارزش لحاظ شود
رئیس کمیسیون نظارت بازرسی و اداری شورای شهر همدان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت احداث پارکینگ در ساخت و ساز، افزود: حذف پارکینگ در حوزه گردشگری باید تعریف خاص خود را داشته باشد و این موضوع در دفترچه عوارض نیز لحاظ شود.
سید مسعود عسگریان اضافه کرد: باید برای ساختمانها و بناهای واجد ارزش تاریخی که قدمت بالای ۵۰ سال دارند حذف پارکینگ در نظر گرفته شود و این کمکی برای حمایت و توسعه صنعت گردشگری خواهد بود.
عسگریان با تاکید بر اتخاذ تمهیداتی برای جذب گردشگران، گفت: از ساختمان و بافتهای واجد ارزش تاریخی چگونه باید انتظار احداث پارکینگ داشت و مدیران شهری و میراث فرهنگی باید به این نکات توجه خاص داشته باشند که باید با الگو گرفتن از شهرهای موفق همانند یزد در این حوزه بسته حمایتی گردشگری خاصی تهیه شود.
نظر شما