۱۱ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۱۰

یک کارشناس دینی:

درخواست مهریه و جهیزیه سنگین مصداق بی رحمی به یکدیگر است

درخواست مهریه و جهیزیه سنگین مصداق بی رحمی به یکدیگر است

مشهد – یک کارشناس دینی در خواست مهریه و جهیزیه سنگین از طرف خانواده های عروس یا داماد را مصداق بی رحمی به یکدیگر عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدتقی حسین زاده در نشست فرهنگی تجلیل از پرستاران که با همت معاونت بهداشت، امداد و درمان سپاه امام رضا (ع)، به مناسبت جشن میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار، ظهر امروز در مجتمع امامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروزه دو شیوه زندگی داریم که هریک از این دو روش، چهار مرحله را طی می‌کنند. مورد اول زندگی به سبک حضرت زینب (س) است که در آن باید شمر زمان خود را رسوا کنیم و اگر وارد آن شویم مانند ایشان سختی‌ها را زیبایی می‌بینیم. سبک دوم نیز مانند یزید زندگی کردن است.

این کارشناس دینی افزود: قدم اول زندگی به سبک حضرت زینب (س)، انس گرفتن با شهدا، اولیا و صدیقین است و اگر این همنشینی صورت گرفت، وارد مرحله دوم که رشد کردن است، می‌شویم. قرآن بهترین دوست را امام زمان (عج) ما دانسته زیرا ایشان، روزی صد بار برای ما دعا می‌کند.

وی تصریح کرد: پس از مرحله رشد، به علت افزایش معرفت، وارد بخش سوم یعنی شکرگزاری از پروردگار می‌شویم. همانطور که در قرآن ذکر شده اگر شکر گزاری کنیم، خداوند بر نعمت ما می‌افزاید. بعد از شکرگزاری کردن، آخرین مرحله قرب و نزدیکی به پروردگار است.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده با طرح این پرسش که چرا مسئولین ما امروزه بی‌رحم هستند، ادامه داد: این افراد از همین سرزمین هستند، اما درست تربیت نشدند. ما باید فرزندان خود را رحم دل، با انصاف و با ایمان تربیت کنیم تا زمانی که به مقام و مسئولیتی رسیدند، انصاف داشته باشند.

این مبلغ دینی در ادامه بیان کرد: اینکه خانواده‌ای در ازدواج دختر خود، به توان داماد توجهی نکرده و مهریه‌های سنگینی را برای دختران خود در نظر می‌گیرند و یا خانواده‌هایی که بی‌توجه طلب جهیزیه سنگین از خانواده عروس دارند، مصادیق بارز همین بی‌رحمی نسبت به یکدیگر در جامعه است.

وی افزود: اگر در شرایط عادی زندگی، خدا را فراموش نکنیم، در شرایط سخت خداوند کاری می‌کند که مانند حضرت زینب (س)، جز زیبایی چیزی نبینیم. مهمترین وظیفه ما این است که کار را برای رضای خدا انجام دهیم.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده در انتها با اشاره به اینکه حضور زنان در برخی شغل‌ها ضروری بوده و پرستاری و پزشکی یکی از این شغل‌ها است، بیان کرد: اینکه به اسم دفاع از حقوق زنان، آنان را وارد اجتماع و فضای کار کرده، اما حقوق برابر با مردان به آن‌ها پرداخت نشود، گناه کبیره و سو استفاده از حضور زنان در جامعه است. زیرا با پرداخت حقوق کمتر به زنان و استفاده از حضور آنان در محیط کار به اندازه آقایان، سرمایه‌دار سود خواهد کرد و این به ضرر جامعه است.

کد خبر 4813439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha