به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از کمیته امداد، حسین دشتی عنوان کرد: در سالجاری برای اثربخشی هر چه بیشتر فرصتهای شغلی ایجاد شده، اجرای طرح «راهبران شغلی» را در دستور کار قرار دادهایم.
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف بسیار مهم در بحث «راهبران شغلی» بهرهگیری از توان علمی و عملی کارآفرینان، مراکز اقتصادی و پارکهای فناوری است تا بتوانیم شاهد اشتغال و درآمد پایدار برای خانوار تحت حمایت باشیم، بیان کرد: طرح «راهبران شغلی»، کارآفرین محور است که در این طرح، مددجویان به کارفرمایان و صاحبان مشاغل معرفی میشوند تا زیر نظر آنها فرصت شغلی مناسبی برایشان ایجاد شود.
دشتی به همکاری ۸۰ راهبر شغلی با کمیته امداد استان اردبیل اشاره و بیان کرد: «راهبران شغلی» استان اردبیل در زمینههای تولید، خدمات، صنعت، فرش بافی، کشاورزی و دامپروری با کمیته امداد همکاری دارند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اعلام اینکه هماکنون حدود ۶۰۰ نفر از مددجویان تحت حمایت زیر نظر «راهبر شغلی» مشغول به فعالیت هستند، گفت: از طریق شناسایی کارآفرینان و صاحبان مشاغل و انعقاد تفاهم نامه، سازماندهی مددجویان، پرداخت تسهیلات، کمک به راهاندازی طرح و درآمدزایی مطلوب برای خانوار تحت حمایت درصدد خوداتکایی آنها هستیم.
وی با اعلام اینکه ۸۴ طرح «راهبری شغلی» نیز به تصویب رسیده است، بیان کرد: انتظار داریم با تصویب این طرحها، بیش از سه هزار نفر از مددجویان وارد بازار کار شوند که این امر رونق اقتصادی بسیاری را برای منطقه نیز به دنبال خواهد داشت.
دشتی با اشاره به اینکه نقشه راه مطلوبی برای توانمندسازی خانوار تحت حمایت ترسیم شده است، اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل با برگزاری دورههای آموزشی فنی و تخصصی، مهارتهای لازم را به مددجویان میآموزد تا در هنگام اجرای طرح و همکاری با کارفرمایان دچار مشکل نشوند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل ارائه آموزشهای فنی و تخصصی به خانوار تحت حمایت را یکی از مهمترین برنامههای این نهاد عنوان کرد و گفت: آموزشهای فنی و تخصصی تأثیرات بسزایی در ارتقای اعتماد به نفس مددجویان و پایدارسازی طرحهای اشتغال دارد.
نظر شما