به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین صادقی با اشاره به اجرای طرح مستمر مبارزه با مفاسد اقتصادی و اخلالگران در نظام پولی در استان، اظهار داشت: در این راستا دستگاه قضائی استان در راستای مأموریت محوله به سربازان گمنام امام زمان (عج) اقدام به شناسایی فردی جاعل کردند که به وسیله فروش فاکتورهای صوری زمینه فرار مالیاتی بدهکاران دولتی را ایجاد میکرد.
وی تصریح کرد: با دستور قضائی پس از انجام تحقیقات اولیه نامبرده را به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی دستگیر شد.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از شناسایی یک شرکت متخلف و فروشنده فاکتورهای صوری در رابطه با این پرونده خبر داد و گفت: مبلغ بدهی و فرار مالیاتی این شرکت با استفاده از این فاکتورها ۳۰ میلیارد تومان و در خصوص مالیات بر ارزش افزوده ۸۱ میلیارد تومان برآورد شده است.
این مسئول بیان داشت: مجموع مبلغ مالیات پرداخت نشده توسط متهمان یک تریلیارد و یکصد هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
صادقی با اشاره به شناسایی سایر شرکا و همدستان در این پرونده یادآور شد: در خصوص این پرونده هشت متهم دیگر شناسایی شدند و تحت تعقیب قرار گرفتند و بخش قابل توجهی از اقدامات مجرمانه در خارج از حوزه قضائی کرمانشاه انجام شده است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه برخورد جدی، مؤثر و بازدارنده با مفاسد اقتصادی با توجه به سند تحول قضائی و تأکیدات رئیس قوه قضائیه با جدیت در دستور کار دادسرای استان است.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: شناسایی بسترهای جرم زا تصویب قوانین متناسب با آن، اجتناب از تغییرات پی در پی در ضوابط صادرات، واردات تقویت نظارت بر شرکتهای تجاری و مقابله با شرکتهای کاغذی (صوری)، تقویت نظارتهای سیستمی هوشمند درون دستگاهی، پایش مستمر اقدامات خصوصاً در مواردی که حجم تراکنشهای مالی قابل توجه است و نیز بهره گیری از افراد توانمند، سالم و با تقوی و خدا ترسی آنها مانع از تخطی باشد، در این راستا واجد اهمیت است و در کاستن از فراوانی جرایم مؤثر است.
نظر شما