به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام سید حسن ربانی، عصر امروز در سالروز تاسیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت : اینکه نهادهایی چون اوقاف در امر اعزام مبلغ به سراسر کشور در کنار دفتر تبلیغات وارد عمل شوند فی نفسه خوب است اما باید یک نوع هماهنگی در میان باشد تا شاهد موازی کاری و تشتت در امور نباشیم.
وی با اشاره به ضرورت تخصصی کردن تبلیغ خاطرنشان کرد : همان گونه که جامعه ما به سمت تخصصیتر شدن پیش میرود تبلیغ هم باید متناسب با نیازهای جامعه تخصصی شود به طور مثال ما در بحث زن و خانواده نیازمند به مبلغین و متخصصینی هستیم که تجربه و علم لازم را داشته باشند.
ربانی با اذعان به اینکه دفتر تبلیغات هنوز نتوانسته ظرفیتهای علمی، فرهنگی، تبلیغی و آموزشی خود را به جامعه معرفی کند، افزود : البته دفتر تبلیغات در بسیاری از امور همچون بحث جنبش نرم افزاری و ایجاد کرسیهای نظریه پردازی توفیقات خوبی داشته و در سالهای اخیر سعی شده که به ویژه دراین مسئله تعمیق بیشتری وجود داشته باشد .
وی همچنین در خصوص برنامههای دفتر تبلیغات اسلامی در سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی اظهار داشت : در این خصوص در دفتر تبلیغات کمیتهای مامور شده تا در راستای تحقق اتحاد ملی به فعالیت بپردازد و نتایج تحقیقات و پژوهشهای خود را عرضه کنند.
حجت الاسلام سید حسن ربانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تبیین و گسترش باورهای دینی و نیز تعمیق آموزش معارف اسلامی دو ماموریت اصلی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم است ، ابراز داشت: دفتر تبلیغات به عنوان واسطه میان حوزه و نظام و مردم توانسته در طول بیش از ربع قرن از آغاز فعالیت خود متناسب با نیازهای نظام و کشور به تربیت طلاب و فضلای حوزه بپردازد .
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم همچنین از راه اندازی مرکز ملی پاسخ به شبهات دینی از سوی دفتر تبلیغات در آینده نزدیک خبر داد و یادآور شد : خوشبختانه تاکنون دفتر تبلیغات توانسته است با تعاملی که با بیش از 50 مرکز پاسخگویی داشته حدود 70 هزار پاسخ به سئوالات و شبهات را جمع آوری و موضوع بندی کند.
نظر شما