به گزارش خبرنگار مهر، بهنام صبائیان - دبیر هشتمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کشور و اولین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی امروز در جمع خبرنگاران افزود: یک هزار و 700 مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه هشتمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کشور ارسال شده و نوع مقالات از مروری به اصلی و نوع مطالعات از اپیدمیولوژیک به مولکولی تغییر یافته است.
وی افزود: داوری این مقالات در 12 رشته و از سوی 25 داور و با نظارت و همکاری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت انجام گرفته است. از میان یک هزار و 700 مقاله، 400 مقاله به صورت گفتاری و پوستر ارائه می شود.
دبیر هشتمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کشور خاطرنشان کرد: اختتامیه این دوره از کنگره با حضور معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تقدیر از پروفسور علوی از محققان کشور در زمینه تصویربرداری کارکردی برگزار می شود.
وی در خصوص بخش های ویژه این دوره از کنگره گفت: در بخش نانوفناوری مقالاتی که در عرصه تکنولوژی های جدید ارائه شده اند، ارائه می شود، در بخش تحقیقات بین رشته ای نیز از تمامی دانشگاههای صنعتی کشور برای شرکت در این کنگره دعوت به عمل آمده است.
صبائیان درباره اولین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی که در شیراز همزمان با کنگره هشتم پژوهشی دانشجویان برگزار می شود، گفت: تولید علم یک پروسه همه جانبه است و در این کنگره بین المللی سعی می شود دانشجویان و پژوهشگران علوم پزشکی دنیا با توانمندی های دانشگاههای معتبر ایرانی آشنا شوند و در عین حال زمینه ای برای ورود دانشجویان ایرانی در کنگره ها و مجامع علمی بین المللی ایجاد شود.
وی افزود: 43 مقاله از 12 کشور دنیا به دبیرخانه اولین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی ارسال شده که از این میان 20 مقاله از کشورهای انگلستان، ایتالیا، ژاپن، روسیه، کانادا، هند و سودان پذیرفته شده که در بخش ویژه کنگره به زبان انگلیسی ارائه می شود.
دبیر هشتمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور افزود: همراه با برگزاری دو کنگره ، نمایشگاهی نیز از دستاوردهای 26 مرکز تحقیقاتی کشور که خواهان استفاده از توان کمیته های تحقیقات دانشجویی هستند، برپا می شود.
به گزارش مهر، دکتر امید فاضل زاده - مدیر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به این نکته که ایران جزء 3 کشور اول منطقه در تولید علم است، گفت: با توجه به شاخص های تولید علمی در کشور و نمایه شدن مقالات ایران در نمایه های بین المللی این رشد نشانه عزم جدی مسئولین و تأکید مقام معظم رهبری بر جنبش نرم افزاری و نیروی انسانی عرصه های پژوهشی کشور است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پیش از انقلاب اسلامی و پس از آن سهم عمده ای در تولید علم کشور داشته است و نخستین کمیته تحقیقات دانشجویی را در کشور تشکیل داده است.
فاضل زاده اهداف برگزاری این دو همایش را ایجاد فضای نشاط آور علمی برای پژوهشگران جوان کشور و ایجاد فضای لازم برای آشنایی دانشجویان ایرانی با توانمندی پژوهشی دانشجویان دیگر کشورها برشمرد و افزود: بخش های نانوفناوری، تحقیقات بین رشته ای و پژوهش های فرهنگی از بخش های جدیدی است که برای نخستین بار در کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی اضافه شده است.
نظر شما