به گزارش خبرنگار مهر، در این نمایشگاه، سالنهای نگارخانه وصال شیراز پذیرای آثار جوانان و پیشکسوتانی است که فقط به صرف فراخوان این خانواده و همکاری انجمن هنرهای تجسمی فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گردهم می آیند و بنابه آنچه دکتر محمود مرتضوی میگوید: رمز ماندگاری این یادواره نگاه ویژه هنرمندان به ویژه جوانان و پیشکسوتان است، زیرا ما تلاش کردیم در این نمایشگاه هنرمندان جوان بیشتر معرفی شوند و تجلیلی از هنرمندان پیشکسوت باشد.
وی ایده برگزاری این نمایشگاه سالانه را متعلق به سیما مشکسار، مادر نیما میداند که از هنرمندان بنام نقاشی در شیراز به شمار میرود و میافزاید: بلکه از این طریق بتوانیم هنرمندان را تشویق به خلق کارهای بهتر کنیم.
مرتضوی دیگر راز ماندگاری این نمایشگاه سالانه را غیررقابتی بودن آن ارزیابی میکند و میافزاید: ما به هیچ گروه، دسته و هنرمند بخصوصی وابسته نیستیم و از کسی جانبداری نمیکنیم.
این پزشک متخصص داخلی که با نگاهی خالصانه به همراه همسر خویش در مسیر ارتقا هنرهای تجسمی شیراز گام بر میدارند، عنوان میکند: هدف ما از برپایی این نمایشگاه معنوی است تا در فقدان نیما یادش همراه با تشویق جوانان باشد و دیگر ویژگی این رویداد را معرفی هنرمندان به عرصه هنرهای تجسمی کشور داند و میگوید: ما خوشحالیم که توانستیم به یکی از هدفهایمان که معرفی و شناخته شدن جوانان هنرمند است نزدیک میشویم.
مرتضوی با اعلام اینکه آثار هنرمندان به نمایشگاه «سفر» رسیده است، میگوید: تعدادی از آثار منتخبی میباشد که به نمایش در آمده و بخشی از آثار هم دعوت شدند.
وی به حضور آثار طراحی در نمایشگاه «سفر» اشاره کرده و ادامه میدهد: در بخش نقاشی از تعدادی هنرمند در این رویداد کار به روی دیوار خواهد رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه یادروز مرحوم نیما مرتضوی با عنوان «سفر» که شامل نقاشی و طراحی است، جمعه ۲۰ دی ماه جاری ساعت ۱۷ با آئین افتتاحیه آغاز به کار میکند و تا ۲۵ در نگارخانه وصال از ساعت ۱۶ تا ۲۰ برپاست.
نظر شما