خبرگزاری مهر، گروه مجله: برخیها به شوخی میگویند: «تهرانی ها برای مهمان وقت ندارند و فقط به فکر کار و پول درآوردن هستند!»؛ یا اینکه: «تهرانی ها ترافیک و دوری مسیر و مرخصی نداشتن را بهانه میکنند، تا نه کسی به خانه شأن بیاید و نه به خانه کسی بروند.»
صرف نظر از درست و غلط بودن صحبتهایی که در مورد مردم و قومیتهای مختلف گفته میشود، چند روزی است که با ترند شدن یک خبر در شبکههای اجتماعی هر تصور و باوری از رفتارهای اجتماعی تغییر کرده و میبینیم کسی که شاید منتقد سیاستهای رفتاری جمهوری اسلامی بوده الان برای شهادت سپهبد قاسم سلیمانی هشتگ «انتقام سخت» میزند و این رفتار غیرقانونی و ظالمانه آمریکا را محکوم میکند.
پایتخت نشینان هم با نزدیک شدن به روزی که قرار است پیکر مطهر سردار قاسم سلیمانی در شهرشان تشییع شود کمپینی به نام «منزل ما هم» راه اندازی کردند و برخلاف حرفهایی که اول گزارش در مورد تهرانیها گفتیم منزل خودشان را آماده پذیرایی از افرادی کردند که برای تشییع پیکر سردار سلیمانی به پایتخت می آیند. حتی برخی نهادها خارج از عرف سازمانی و کاغذبازی در فضای مجازی اطلاعیههایی از این دست
«اطلاعیه اسکان میهمانان مراسم تشییع شهید حاج قاسم سلیمانی
بدینوسیله به اطلاع میرساند برادران و خواهران شهرستانی که قصد شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکرهای مطهر در تهران را دارند، میتوانند در شعب کانون دانش پژوهان نخبه واقع در مناطق
*عبدل آباد
*شهر ری
*میدان خراسان
*میدان انقلاب
(که راههای دسترسی مناسبی دارد) اسکان یابند.
جهت هماهنگی با شماره ۰۹۳۸… تماس حاصل فرمایید.»
البته این کمپین تنها ختم به پایتخت نمیشود و در شهرهای مختلف ایران که قرار است این پیکر مطهر حضور داشته باشد، افراد مختلف اعلام آمادگی برای پذیرایی از افرادی که برای تشییع در آن شهرها حضور دارند، کردهاند.
هرچه به لحظه حضور پیکر مطهر سردار سلیمانی در پایتخت نزدیک میشویم بر تعداد کاربرانی که به این کمپین میپیوندند بیشتر میشود و درِ خانههای بیشتری بر روی دوستداران سردار سلیمانی باز و آماده پذیرایی از آنها میشوند. این رفتار ناخودآگاه آدم را یاد مهمان نوازی عراقیها در ایام اربعین میاندازد که کاری نداشتند که هستی و از کجا آمدهای تنها یک زبان مشترک داشتند آن هم «حسین» بود. این روزها تمام ایران یک زبان مشترک دارند به نام «قاسم سلیمانی» و هرکسی سعی دارد به هر طریقی که شده است ارادت خودش را به این شهید نشان دهد.
ایرانیها همیشه مهمان نواز بودهاند و چه مهمانی بالاتر از افرادی که به بدرقه پیکر مطهر فردی رفتهاند که اگر او نبود شاید خودمان هم نمیتوانستیم در خانههایمان بمانیم چه برسد به اینکه مهمان هم دعوت کنیم.
نظر شما