به گزارش خبرنگار مهر ، سردار سرتیپ دوم احمد روزبهانی ظهر امروز در حاشیه مراسم «ارتباط مستقیم مردم با مسؤلان ناجا» در سامانه نظارت همگانی نیروی انتظامی (197) در پاسخ به خبرنگاران پیرامون برخورد با اراذل و اوباش بیان داشت : در طرح ارتقای امنیت اجتماعی ، آن دسته از اراذلی که قابلیت داشتند ارشاد و موارد سابقه دار نیز به مراجع قضایی تحویل داده شدند .
مدیر کل مبارزه با مفاسد اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اجرای طرح امنیت اخلاقی ، تصریح کرد : در 90 درصد موارد خلاف شاخصه ها، به تذکر بسنده شد ، 9 درصد مورد ارشاد و سپردن تعهد قرار گرفتند و تنها 1 درصد از آنها به مراجع قضایی معرفی شدند .
وی در بیان سخنان خود ، افزود : این 1 درصد زنان سابقه دار و ویژه (خیابانی) هستند که گاهی با خودروهایی که برای آنها می ایستد ، در معابر جلب توجه می کنند .
مدیر کل مبارزه با مفاسد اجتماعی ناجا در ارتباط با آمار ارجاع به مراجع قضایی در این طرح ، اظهار داشت : از ابتدای اردیبهشت تا سیزدهم ، نزدیک به 150 نفر به مراجع قضایی تحویل داده شده اند .
روزبهانی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران پیرامون برخی رفتارهای نامتعارف مأموران ناجا با دستگیرشدگان طرح امنیت اخلاقی متذکر شد : ضرب و شتمی از سوی مأموران نیروی انتظامی در این طرح انجام نشده است .
وی همچنین درباره برخی خبرها مبنی بر اخاذی مأمورنمایان طرح امنیت اخلاقی از زنان در ایستگاه های مترو ، بیان داشت : شهروندان باید از مأموران حکم و کارت شناسایی بخواهند .
مدیر کل مبارزه با مفاسد اجتماعی ناجا همچنین در پاسخ به خبرنگاری که نسبت به برخورد مأموران مرد با زنان بدحجاب اعتراض داشت ، یادآور شد : در طرح امنیت اخلاقی پلیس های خانم تذکر می دهند و پلیس های مرد تنها برای همراهی هستند .
وی متذکر شد : بامأموران مردی که با خانم ها برخورد یا تماس داشته باشند ، برخورد جدی می شود .
این مقام بلند پایه نیروی انتظامی همچنین یادآور شد : در ساختار ناجا چیزی به نام پلیس موبایل وجود ندارد .
نظر شما