به گزارش خبرنگار مهر، یدالله ملکی روز سه شنبه در جلسه کارگروه اقتصادی که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: در راستای بهره گیری از ظرفیت سدها و منابع و سازههای آبی استان تفاهم نامهای با میراث فرهنگی منعقد شده که به اشتغال و رونق گردشگری کمک میکند.
ملکی تصریح کرد: ظرفیتهای بسیار خوب آبی در استان شناسایی شده که سد نهب و بالاخانلو، شبکه آبیاری زیاران، تأسیسات وابسته، کانال ۱۲۰ کیلومتری آبیاری دشت قزوین، آب انبارهای شهری، چشمهها و قنوات، میتواند به عنوان ظرفیتهای گردشگری مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان قزوین یادآور شد: در استان قزوین ۱۴ هزار و ۶۷۰ دهنه چشمه وجود دارد که برخی از آنها مانند چشمه علی، وگل و خاتون بلاغی ظرفیت گردشگری دارند.
ملکی اضافه کرد: در استان ۱۵۰ آب انبار عمومی و خصوصی بزرگ و کوچک و ۴۰۰ رشته قنات و یک رودخانه بزرگ شاهرود داریم که هر کدام میتواند یک ظرفیت ارزشمندی برای گردشگری ایجاد کند.
وی اظهار داشت: سازههای قدیمی آبی، گرمابهها، آسیاب آبی، غارهای متعدد، چشمههای آبگرم، دو دریاچه اوان و دریابکر از دیگر استعدادهای گردشگری است که باید برای استفاده بهینه از آن برنامه ریزی کنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان قزوین گفت: موزه آب از دیگر ظرفیتهای استان است که میتواند جذابیت بصری خوبی بای مخاطب داشته باشد و بخشی از تاریخ بخش آب استان را در معرض دید علاقمندان قرار دهد.
وی اضافه کرد: با مشارکت بخش خصوصی میتوانیم از سازههای آبی استان و ایجاد موزه ملی آب بهترین بهره برداری را داشته باشیم.
ملکی گفت: برای شروع کار چند طرح در اولویت است که سد نهب، بند انحرافی زیاران و رودخانه باراجین میتواند مورد توجه قرار گیرد که آمادگی داریم همکاری لازم را در این بخش انجام دهیم.
نظر شما