خبرگزاری مهر، گروه استانها: خدمت به هم نوع از جمله مسائلی بوده که به صورت ذاتی در وجود هر انسانی نهفته است. عنصری که بسیاری از انسانها را به میدان نیکوکاری میکشاند و کوچک و بزرگ را در صحنههای همدلی پیشتاز میکند.
دستان پرتوان و چشمان پر نور افراد خیر همیشه منتظر است تا با شنیدن یا دیدن نیاز نیازمندی برای کمک به آنها بشتابند و با ترویج فرهنگ انساندوستی در جامعه گرهای هرچند کوچک از مشکلات موجود در آن را بگشایند و برای نسل جوانی که بعد از آنها سکاندار امور کشور خواهند بود.
اهدای زمین به هلال احمر خراسان جنوبی برای احداث پایگاه امداد و نجات جادهای یا ساختمان برای انجام کارهای خیر، یکی از هزاران کار خداپسندانهای است که مردان و زنان این سرزمین از روزگاران بسیار دور به انجام آن همت گماشتهاند تا از این طریق یاری گر هم نوعان نیاز مند خود باشند.
این بار نیکوکار بشرویهای یک قطعه زمین ۸۰۰ متری به ارزش یک میلیارد ریال برای ساخت پایگاه امداد و نجات جادهای اهدا میکند تا پایگاه امداد و نجات جادهای در کیلومتر ۳۵ محور بشرویه-طبس و در روستای اصفاک از توابع بخش مرکزی شهرستان بشرویه احداث شود.
اولین قدم برای نیکوکاری
این خیر بشرویهای که متولد ۱۳۲۰ است و بعد از ۳۰ سال خدمت در دادگاه انقلاب تهران بازنشسته شده، از خریداری زمین اهدایی به هلال احمر استان در حدود شش ماه پیش به مبلغ ده میلیون تومان از دهیاری روستای گردشگری اصفاک بشرویه به مساحت ۸۴۰ مترمربع با هدف ساخت ساختمان برای سکونت فرزندانش خبر میدهد و میافزاید: به تازگی زمین را برای ساخت ساختمانهای مورد نظر تسطیح کردهام و حدود ۱۷ بونکر سیمان هم برای کشیدن دیوار اطراف زمین مورد نظر به آنجا آوردهام و دنبال گرفتن سند و امتیاز آب و برق برای این زمین بودم.
حاج «محمد صفر علیزاده» که به گفته خودش چند سال در گرگان زندگی کرده و قبل از انقلاب نیز در امور خیریه مربوط به مساجد همکاری زیادی داشته است و اوایل پیروزی انقلاب هم در حالی که حقوقش حدود سه هزار و ۵۰۰ تومان بود با فروش سکهای که به عنوان عیدی پایان سال به او داده بودند، فرشی ۱۲ متری به مبلغ ۳ هزار تومان برای مسجدی که مشکل فرش داشت خریداری کرد، یادآور میشود: برای اینکه حسینیه روستا کوچک است در صدد هستیم از طریق فرمانداری بشرویه زمینی برای گسترش حسینیه روستای اصفاک خریداری کنیم
وی ایجاد پایگاه امداد و نجات هلال احمر و آبادانی روستای اصفاک را هدف از انجام این کار خداپسندانه میداند و میگوید: هرچه در طول سالهای زندگی به دست آوردهام نتیجه لطف و عنایت خداوند است و به شکرانه نعماتی که خداوند به من و اعضای خانوادهام داده است مقداری از آن را در راه خدا و برای انجام امور خیر، صرف و آثار و برکات بسیار آن را در زندگی خود مشاهده کردهام.
حکایتی شیرین از قدم خیرانی بزرگ
داوطلب بانوی فردوسی که ۳۱ سال است به عشق خدمت بشردوستانه و عامالمنفعه با هلال احمر همکاری دارد، از اهدای خانه و باغ منزل خود با کمک مادر شوهرش به ارزش احتمالی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون خانه و ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان باغ منزل سخن میگوید تا تازه عروس و دامادهای فردوسی در ابتدای ازدواج به عنوان سرپناه از آنها استفاده کنند.
«کنگانی» که در همه سالهای عمر با برکتش از طریق همکاری با هلال احمر در خدمت به نیازمندان دیار خود سعی و کوشش بسیار کرده است، سالهای گذشته را با آرزوی ایجاد شعبهای از داروخانه هلال احمر در فردوس سپری کرده است اما با وجود پیگیریهای بسیار به دلیل موانع قانونی در این خصوص تاکنون موفق به انجام این کار نشده است.
از همکاریاش با مراکز خیریه حضرت زینب (س)، مؤسسه خیریه بیماران سرطانی و… خبر میدهد و کمک به هم نوعان را به عنوان وظیفه فردی خود به عنوان فردی مسلمان و شیعه را عاملی برای کارهای خیرخواهانهاش میداند تا هنگام کوچ و خداحافظی از این دیار خاکی با دست پر رهسپار جهان آخرت شود.
او همچنین به کمک او و تعدادی از همشهریانش برای تأمین داروهای بیمار فردوسی به مبلغ چهار تا پنج میلیون تومانی ماهانه اشاره و از راه اندازی آبشار عاطفهها با کمک تعدادی از بانوان فردوسی با هدف کمک ویاری به نیازمندان سرزمینش سخن میگوید و از فوت همسرش پنج سال پیش و اینکه فرزندی ندارد، خبرمی دهد و یادآور میشود تا هر زمانی که توانایی گرفتن دستان نیازمند هم نوعانش را داشته باشد، داوطلبانه به آنها کمک خواهد کرد.
گامهایی که ماندگار شد
با وجود اینکه متولد ۱۳۲۰ بوده و ۷۲ سال از بهار عمرش گذشته و بعد از ۳۲ سال و شش ماه خدمت صادقانه در عقیدتی – سیاسی ارتش به کسوت بازنشستگی نائل شده است اما مانند همه دوران خدمت صادقانهاش که در شهرهای مختلف ایران بوده سرزنده و با نشاط است.
«یوسفی پور» که در سالهای گذشته قطعه زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع برای احداث ساختمان اورژانس ۱۱۵ در مزار سید علی نهبندان اهدا کرده است با وجود اینکه خداوند به وی و همسرش پنج فرزند عنایت کرده که میتواند به جای اهدای زمین، آنها را برای فرزندانش سرمایه گذاری کند از اهدای زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع با راهنمای حجتالاسلام «خزاعی» به هلال احمر استان برای احداث پایگاه امداد و نجات خبر میدهد که ارزشی حدود ۳۰ میلیون تومان دارد.
او به لطف خداوند نسبت به خود و همسرش در طول زندگی مشترک اشاره و نیاز هلال احمر به اهدای زمین برای احداث پایگاه امداد و نجات با توجه به قرار گرفتن آن در جوار جاده ترانزیتی بیرجند – زاهدان را عاملی برای انجام این کار خداپسندانه عنوان میکند.
او که حدود ۱۰ سال در شورای حل اختلاف به مردم خدمت کرده و اینک روزها کارش را با کمک به همسر در منزل سپری میکند از رضایت کامل اعضای خانواده برای این کار خبر میدهد و یادآور میشود که اهدای زمین سبب ایجاد شور و نشاط و خوشحالی بسیار وی شده است.
اگر چه مثال این خیران، افراد زیادی در گوشه و کنار خراسان جنوبی زمان سپری میکنند اما چه خوب است تا با گفتن و نوشتن از این انسانهای بزرگ، الگویی زیبا برای جامعه ترسیم کنیم.
نظر شما