هاتف ممیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص جلسه شورای عشایری دماوند اظهار داشت: این جلسه پیرامون نحوه هزینه کرد اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده جز یک تبصره ۶ قانون برنامه ششم است که بر اساس قانون، سهمی از این اعتبارات متعلق به مناطق عشایری است و این اعتبارات در اختیار فرمانداریها قرار میگیرد تا با نظر دستگاههای اجرایی امور عشایر در مناطق عشایری صرف امور عمرانی شود.
ممیزی با بیان اینکه خوشبختانه شهرستان دماوند در خصوص عشایر خوب عمل کرده است گفت: در ۳ سال گذشته یعنی از ابتدای سال ۹۶ تا آذر ۸۷ تعداد ۵۵ مورد واریز وجه به حساب فرمانداری را داشتهایم که جمع این واریزیها نزدیک به یک میلیارد تومان است.
وی بیان داشت: بر اساس گزارشاتی که تهیه شده دماوند عملکرد بسیار خوبی در این زمینه داشته است و تشکیل جلسه امروز نیز به لحاظ تقدیر و تشکر و برنامههای آتی در سال ۹۸ طبق جداول پیشنهادی جز مصوبات عشایر استان تهران بوده تقدیم شود.
مدیرکل عشایری استان تهران افزود: بر اساس مصوبه و همچنین قانون توسعه برنامه ششم مقرر شده است که سالانه ۵ درصد شاخصهای توسعه انسانی در این مناطق عشایری ارتقا داشته باشد و قسمت عمده این رشد را از مالیاتهای بر ارزش افزوده شاهد خواهیم بود و عمده تاکید ما امروز در خصوص ارائه خدمات اجتماعی و کوچندگان و فراهم اوری زیرساختهای عمرانی مثل آب و راه در مناطق عشایری و شاخصهای بهداشتی در منطقه بود.
ممیزی بیان داشت: به همت فرمانداری و حوزه بهداشت و درمان یک مرکزی در شرق لار در حاشیه سد لار فراهم و تجهیز شده و با توجه به ایجاد یک تفاهمنامه، مرکز راه اندازی خواهد شد و یک سوله ای به مساحت ۳۵۰ متر مربع تجهیز شده که محوطه ۱۵۰۰ متری دارد و دستگاههای اجرایی خدمات میدهند.
وی در مورد شبکههای تأمین اب نیز گفت: در این راستا پروژههایی تعریف شده که توزیع و تأمین آب در آن گنجانده میشود و پروژههای ملی دماوند هم با تأمین منابع در سال ۹۹ اجرا میشود که یکی پروژه تأمین آب چال چال و تأمین آب عشایر میانرود و قاضی مزار با ۲ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده است.
نظر شما