به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری پیش از ظهر امروز در مجمع سلامت خرمشهر که در سالن شهید دورقی فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: لازمه ثبات مدیریتی تلاش و کوشش و پیگیری شبانهروزی است.
وی تغییر رویکردها را لازمه تحول خرمشهر دانست و گفت: باید به صورت جدی به مسائل فرهنگی ورود کرد و در ابتدا باید رویکردها را تغییر داد؛ چراکه تغییر رویکرد مقدمه تغییر روشهاست و تا زمانی که رویکرد مسائل فرهنگی تغییر نکند سایر مسائل همچنان وجود خواهند داشت.
وی افزود: در برابر تغییر همیشه مقاومت وجود داشته است اما تا زمانی که تغییر اتفاق نیافتد نباید انتظار داشت در خرمشهر تحولی نیز ایجاد شود.
فرماندار ویژه خرمشهر در بخش دیگری از صحبتهایش بر نیاز مطالعه عمومی درباره مؤلفههای آسیبهای اجتماعی خرمشهر تأکید کرد و افزود: در یک نگاه عمومی فقر ازلحاظ مالی، مدیریتی و توانایی حل مسئله و انباشت این فقرها در شهرستان خرمشهر مشهود است.
خرمشهر شهری که هنوز متأثر از جنگ است، مقولهای است که بارها مورد تأکید قرارگرفته که حیدری در سخنانش بر این موضوع هم تأکید کرد و گفت: هنوز تکلیف خرمشهر مشخص نیست، هنوز معلوم نیست این شهر شهری جنگزده است یا در دروان پس از جنگزدگی به سر میبرد.
وی تأکید کرد: باید تأثیرات جنگ بر روی این شهر و انباشت مشکلات از گذشته که برحسب عادت امری طبیعی تلقی میشود را در نظر گرفت.
فرماندار خرمشهر در سخنانش اشارهای به سهم ۲۵ درصدی کارگروه اجتماعی فرهنگی از بودجه معاونت برنامهریزی استانداری کرد و از کریمی کیا مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری خوزستان که در جلسه حضور داشت خواست، با توجه به عوارض جنگ تحمیلی، سهمی از این ۲۵ درصد را به خرمشهر اختصاص دهد.
وی نامتعادل بودن مؤلفههای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را عاملی در سرگشتگی در خرمشهر دانست و ایجاد توازن میان این مؤلفه را یک الزام برشمرد.
بیان مصوبات پیشین جلسهِ شورای سلامت همچون لایروبی انهار و کیفیت آب شرب خرمشهر نیز واکنش حیدری را برانگیخت و او را به انتقاد از روند لایروبی انهار و عملکرد اداره آبفا در خصوص سیستم آبرسانی واداشت.
فرماندار ویژه خرمشهر شکستیهای متعدد لوله آب در سطح شهرستان را یکی از عوامل اصلی ایجاد بیماریهای مختلف در این شهرستان دانست و گفت: تیمهای بازرسی باید به صورت مرتب مسائل را بررسی و شکستگی را رفع کنند؛ زیرا همین شکستگیها که به آنها رسیدگی نمیشود عامل انتقال بیماریهای مختلف است.
وی افزود: لایروبی انهار در برخی مناطق همچون نهر فیصلی و دیگر مناطق هم اصولی انجام نشده است و گزارشها باید بر اساس واقعیتها باشد و قرار نیست جلسات به مصوبه نویسی اختصاص یابد بلکه این جلسات برای رفع مشکل هستند.
حیدری بی متولی بودن بسیاری از مسائل خرمشهر را دیگر دلیل رفع نشدن مشکلات در این شهرستان دانست و اظهار کرد: در جلسه راهیان نور متوجه شدیم که گلزار و بلوار شهدا متولی برای رسیدگی به مشکلاتش ندارد، ورزشگاه ۱۵ هزار نفره خرمشهر هم متولی مشخص ندارد و به طور کلی شهر از بی متولی بودن در حوزههای مختلف رنج میبرد که باید برای آن چاره اندیشی کرد.
فرماندار ویژه خرمشهر از غیرفعال بودن کارگروههای زیر نظر شورای سلامت و شبکه بهداشت خرمشهر نیز به عنوان یکی دیگر از موارد نیاز به اصلاح یاد کرد و گفت: کارگروه زیر نظر شبکه بهداشت فعال نیست که باید فعالشده و احکامی برای اعضای آن صادر شود.
در این جلسه به موضوع مشکلات ناشی از صادرات ماده معدنی کلینکر از بندر خرمشهر نیز پرداخته شد. مشکلی که مدیرکل بندر ادعا اتخاذ راهکار برای کاهش این مشکلات را کرد و در مقابل رئیس اداره حافظت محیط زیست خرمشهر از امکان کاهش این عوارض تا ۹۰ درصد در صورت به روز کردن سیستم جابهجایی مواد توسط شرکتهای متولی تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، این از ابتدای امسال پنج جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در خرمشهر برگزارشده و این جلسه دومین جلسه مجمع سلامت این شهرستان بوده است. بنا به گزارشهای ارائه شده در این جلسه، از ۱۰۰ درصد مصوبات شورای سلامت، ۲۰ درصد تکراری بوده و ۳۵ درصد هم محقق نشده است و سهم مصوبات محقق شده ۳۸ درصد بوده است.
نظر شما