به گزارش خبرنگار مهر، اکبر نگاهی ظهر یکشنبه در ستاد تسهیل ازدواج استان اردبیل که در سالن جلسات شیخ صفی استانداری برگزار شد، عنوان کرد: به منظور ارائه مشاوره و انجام مداخلات لازم به منظور کاهش اختلاف زوجین و یا تسهیل در شرایط ازدواج، ۶ مرکز تخصصی مشاوره و ازدواج در استان اردبیل فعال است.
وی افزود: تقویت این مراکز برای افزایش بازدهی اقدامات انجام یافته در حوزه کاهش طلاق و بهبود سن ازدواج ضروری است.
نگاهی در ادامه به برنامههای اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل برای توجه به مباحث فرهنگی در حوزه جوانان اشاره کرد و یادآور شد: همزمان با هفته ازدواج طی سال جاری توانستیم با جلب مشارکت دیگر دستگاههای اجرایی و هم افزایی مناسب نسبت به تهیه جهیزیه و اقلام ایرانی برای زوجین جوان اقدام شود و امیدواریم با فراهم شدن شرایط در سالهای آتی نیز این روند ادامه یابد.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل تصریح کرد: توجه به آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از آن، موضوع فرابخشی بوده و مربوط به یک دستگاه نیست، بنابراین از تمامی دستگاههای اجرایی همکاری و هم افزایی مناسب مورد انتظار است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری اردبیل نیز در این جلسه عنوان کرد: دو رویکرد «اقتصادی» و «فرهنگی و اجتماعی» در موضوع افزایش گرایش به ازدواج مطرح بوده و تقویت هر دو بخش برای دستیابی به اهداف در نظر گرفته شده ضروری است.
شفیعی با بیان اینکه استان اردبیل در نرخ ازدواج نسبت به میانگین کشوری از وضعیت بهتری برخوردار بوده ولی آمار کنونی باید با تلاش مضاعف دستگاههای فرهنگی و متولیان امر بهبود یابد؛ ادامه داد: برای ایجاد شرایط تسهیل در ازدواج نیازمند پیاده سازی دقیق برنامههای جامع و کارشناسی شده، تشکیل کارگروههای تخصصی و جدی گرفتن آموزشهای پیش از ازدواج، حین و بعد از ازدواج هستیم.
نظر شما