به گزارش خبرنگار مهر، مهدی پاکطینت بعدازظهر سهشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی شرکت توزیع برق سمنان ضمن بیان اینکه ظرفیتسازی برای تأمین برق متقاضیان و مشترکان جدید و افزایش قابلیت اطمینان به همراه پایداری شبکه مهمترین اهدافی است که در راستای اجرای طرحهای برقرسانی در سمنان دنبال میشود، اظهار داشت: ۱۰ طرح برقرسانی بااعتبار ۸۹ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال به مناسبت دهه فجر در سمنان بهرهبرداری میشود.
وی با اشاره به اینکه چهار طرح احداث هشت هزار و ۷۰۰ متر شبکههای توزیع برق به مبلغ ۱۸ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال در این ایام بهرهبرداری میشود، افزود: طرح بهینهسازی ۲۰ هزار و ۳۵۰ متر شبکه توزیع برق و اصلاح ۵۰ ایستگاه هوایی به مبلغ ۳۶ میلیارد ریال از دیگر طرحهای مهمی است که در دهه فجر سال جاری به بهرهبرداری میرسند.
رفع محرومیت و گسترش خدمات برق در سمنان
مدیر توزیع برق سمنان بابیان اینکه طرح بهسازی یک هزار و ۵۰۰ تابلوهای دیماندی و انشعاب آمپری بااعتبار ۱۱ میلیارد نیز در دست اقدام است که تا دهه فجر امسال تکمیل و بهرهبرداری میشود، خاطرنشان کرد: دو طرح توسعه شش هزار متر شبکه روشنایی معابر در این شهرستان بااعتبار ۱۰ میلیارد ریال نیز ازجمله برنامههای افتتاحی این نهاد است.
پاکطینت گفت: طرح تبدیل سرچراغهای روشنایی معابر موجود به پربازده بااعتبار دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال، طرح نصب ۱۴ ایستگاه هوایی توزیع برق با مجموع ظرفیت دو هزار و ۹۳۰ کیلوولت آمپر با هزینه ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از دیگر طرحهایی است که در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسند.
وی با تأکید بر اینکه رفع محرومیت و گسترش خدمات برقرسانی به مناطق مختلف سمنان از اهداف مهم این نهاد محسوب میشود، یادآور شد: تغذیه برق مشترکان در دوران پیش از انقلاب از طریق ۸۶ پست انجام میشد که اکنون این آمار به یک هزار و ۱۱۲ ایستگاه توزیع برق با ظرفیت دو هزار و ۹۸۸ مگاوات آمپر رسیده است.
مدیر توزیع برق شهرستان سمنان با اشاره به ظرفیتهای شبکه در زمان پیش از انقلاب بیان کرد: ۱۸۷ کیلومتر خطوط فشار ضعیف و فشار متوسط هوایی و زمینی در سمنان وجود داشت که اکنون این رقم به یک هزار و ۶۹۲ کیلومتر شبکه توزیع برق افزایشیافته است.
نظر شما