۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۲۱

مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری قزوین:

نقاط ضعف و قوت دستگاههای اجرایی در پدافند غیرعامل شناسایی می شود

نقاط ضعف و قوت دستگاههای اجرایی در پدافند غیرعامل شناسایی می شود

قزوین- مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری قزوین گفت: نقاط ضعف و قوت ادارات در حوزه پدافندی باید شناسایی شده و برای رفع آن اقدام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ششمین جلسه کارگروه تخصصی امداد و نجات در پدافند غیر عامل استان، روز سه شنبه با حضور مدیرکل پدافند غیر عامل، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان و اعضای کارگروه در سالن جلسات دفتر معاونت سیاسی، امنیتی استانداری برگزار شد.

محمد افشار، مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری قزوین در این جلسه اظهار داشت: کارگروه امداد و نجات در پدافند غیر عامل استان با مسئولیت هلال احمر به واسطه اثرگذاری در حوزه‌های مختلف متفاوت با دیگر کارگروه هاست و مطالعات طرح جامع پدافند غیر عامل با حضور اعضای کارگروه در زمینه‌های دارایی شناسی و سرمایه‌های کارگروه و تهدید شناسی و آسیب پذیری دارایی‌ها با تصویب مصوبات و تحلیل‌های لازم صورت گرفته است.

وی افزود: شناسایی نقاط ضعف و قوت در حوزه‌های امداد و نجات و راهکارها و برنامه‌های لازم برای رسیدن به نتایج مطلوب از جمله مواردی است که در طرح جامع پدافند غیر عامل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیر کل پدافند غیر عامل استان با بیان اینکه دیدگاه ما در پدافند غیر عامل با رویکرد ایمنی، امنیتی و دفاعی است ادامه داد: طرح جامع پدافند غیر عامل یک سند بالا دستی و راهبردی است و موضوعاتی که در این طرح مطرح خواهد شد در سطح کلان و راهبردی است.

حسن آصفی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین نیز در این جلسه اظهار داشت: در طرح جامع پدافند غیر عامل مکان فعلی مرکز عملیات و پشتیبانی و نداشتن هماهنگی در عملیات امداد و نجات در استان به عنوان نقاط ضعفی است که باید پیش بینی‌های لازم برای رفع آنها صورت گیرد.

وی بیان کرد: پیش بینی نشدن پد بالگرد در ساختمان‌های بلند مرتبه و آموزش ندیدن عوامل امداد و نجات استان در زمینه تهدیدهای بیولوژیک و شیمیایی از دیگر مواردی است که باید به عنوان نقاط ضعف در این طرح برای آن اندیشیده شود.

آصفی افزود: استان قزوین به عنوان کریدور راه‌های ارتباطی کشور است و از آن باید به عنوان یک فرصت مهم بهره برداری کنیم لذا مکان یابی انبارها و پایگاه‌های امداد و نجات بر اساس آمایش سرزمینی و بانک اطلاعاتی که در اختیار حوزه امداد و نجات استان در زمینه احراز هویت در مواقع بحران وجود دارد می‌تواند از دیگر فرصت‌هایی باشد که لازم است در طرح جامع مورد توجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: در موضوع HSE حوزه معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر و نیز مؤسسه علمی کاربردی این جمعیت این توانایی وجود دارد که بای ارتقای کیفیت خدمات در حوادث، آموزش‌های لازم را به صنایع ارائه دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین با بیان اینکه تیم‌های حمایت روان که در حوزه جوانان این جمعیت نیز وجود دارد باید جدی تر دنبال شود، خاطر نشان کرد: هلال احمر این آمادگی را دارد که در حوزه داوطلبان این جمعیت به اعضای بسیج نیز آموزش‌های تخصصی لازم برای ارائه خدمات بهتر در زمان حوادث را ارائه کند.

حکمت اله هاشمی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان نیز در این جلسه گفت: در کارگروه موضوع EOP و استراتژی کار و دیگری سند چشم انداز کارگروه است و آمادگی قبل از حادثه و پاسخگویی در زمان حوادث در جلسات متعدد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.

وی افزود: توانمند سازی نیروهای عملیاتی، تشکیل نیروهای امداد و نجات در نهادها، امضای تفاهم نامه همکاری با ارگان‌ها، آموزش، سازماندهی و جمع آوری اطلاعات از جمله کارهای صورت گرفته در این کارگروه است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین یادآور شد: با همکاری و هماهنگی اعضای کارگروه با توجه به انسجام، اطلاعات و داده‌ها و با تمرین می‌توانیم به اهداف کارگروه که سرعت عمل، دقت و کاهش آسیب پذیری است دست یابیم.
 

کد خبر 4831862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha