۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۱۷

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان:

۸ دفتر تسهیل گری جدید در خوزستان راه اندازی می شود

۸ دفتر تسهیل گری جدید در خوزستان راه اندازی می شود

اهواز- مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان گفت: راه اندازی هشت دفتر جدید تسهیل گری جدید در این استان در دست پیگیری است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق کریمی کیا پیش از ظهر امروز چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی مدیران دفاتر تسهیل گری مناطق حاشیه نشین خوزستان اظهار کرد: ما در خوزستان با توجه به شرایط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، مرزی و اقلیمی وضعیت خاصی داریم و نسخه‌هایی که پیچیده می‌شود باید بر اساس همین شرایط خاص باشد.

وی افزود: هیچکدام از مناطق حاشیه نشین در خوزستان شبیه به هم نیستند و هر کدام شرایط و ویژگی‌های خاصی دارند و باید راه اندازی و فعالیت دفاتر تسهیل گری را با شناخت آنها نسخه بپیچیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان با اشاره به شرایط خاص زیستی و معیشتی ساکنانی مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار در استان یادآور شد: ما با شهروندانی در این مناطق روبه‌رو هستیم که در این مناطق زندگی می‌کنند و شرایط خاصی بر آنها حاکم است و نیازمند تقویت رویکرد اعتماد زایی در این مناطق هستیم.

کریمی کیا عنوان کرد: سعی کردیم که مطالبات مردم را به صورت منطقی با دستگاه‌های بروکراسی دولت مرتبط کنیم تا با پیگیری مشکل را حل کنند.

وی ادامه داد: دفاتر تسهیل گری امروز به حوزه منطقه کاری خود اشراف خوبی دارند و با معتمدان و ذی‌نفعان منطقه ارتباط خوبی برقرار کرده‌اند و بر اساس همین سرمایه اجتماعی درون‌گروهی نسخه نویسی می‌کنیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان بیان کرد: به طور کلی رویکرد ساماندهی مناطق حاشیه نشین «نهادسازی» است که دفاتر تسهیل گری همین نقش را بازی می‌کنند.

کریمی کیا افزود: راه اندازی هشت دفتر جدید تسهیل گری به صورت استانی در دست پیگیری است و سعی داریم مدیریت واحدی برای آنها شکل دهیم که رویکرد برنامه‌ای از بالا به پایین و پایین به بالا برای دفاتر تسهیل گری انجام می‌شود.

وی یادآور شد: دفاتر تسهیل گری حتی در طرح‌های غیر مرتبط با وظایف خود هم مشارکت کردند که ورود به پهنه‌های خطرناک منطقه «حصیرآباد» یکی از این نمونه‌ها بود و در حال تسهیل گری در آن منطقه برای اقناع اهالی منطقه برای جابه‌جایی از آن منطقه هستند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان با بیان اینکه دفاتر تسهیل گری به دولت کمک می‌کنند تا شرایط زیستی ساکنان مناطق حاشیه نشین بهتر شود، گفت: در نبود متولی این مناطق، دفاتر تسهیل گری مرجع آمار و اطلاعات برای دستگاه‌های استان شده‌اند و این بزرگ‌ترین دستاورد دفاتر تسهیل گری است.

کریمی کیا اضافه کرد: پیچیده‌ترین مسئله در خوزستان و یکی از اصلی‌ترین موانع توسعه در استان بحث ساماندهی مناطق حاشیه نشین است.

وی بیان کرد: یک ششم جمعیت خوزستان در مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار زندگی می‌کنند که جمعیتی ۸۵۰ هزار نفری هستند که این سختی، پیچیدگی و اهمیت کار ما را نشان می‌دهد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان ادامه داد: در ایران کمتر استانی مثل خوزستان وجود دارد که با انباشتگی و سختی کار در بخش تسهیل گر روبه‌رو است.

کریمی کیا در پایان گفت: وقتی در کشور اجازه می‌دهیم سکونتگاه‌های غیر رسمی رشد کند، شرایط خدمات رسانی دچار مشکل می‌شود.

کد خبر 4839213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha