به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر اسلامی صبح یکشنبه در نشست هم اندیشی پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی در حوزه رسانهها بیان داشت: رسانهها به دلیل رسالتی که در امور فرهنگی دارند رسالتشان فراتر از بحث تخلفات است.
وی افزود: ترغیب مردم برای مشارکت در سرنوشت خودشان از طریق مطبوعات و رسانهها از وظایف دیگر رسانهها و مطبوعات است.
سرپرست معاونت پیشگیری و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان کرمان گفت: جایگاه و شأن رسانه، ارتقا سطح آگاهی مردم است که در این راستا هر چه تاثیرگذارتر بر گروهها، احزاب و صنوف در مسائل اجتماعی باشند شأن و جایگاه آنها هم بالاتر است.
اسلامی تصریح کرد: به عنوان بروکراسی شأن در جایگاه رسانهها بالاتر است و اگر رعایت نشود به آن خدشه وارد میشود لذا در مباحث تبلیغاتی شأن مطبوعات از اهم مطالب است.
وی گفت: قانونمداری و فعالیت حول محور قانون از مسائلی است که اصحاب رسانه باید متوجه آن باشند و با ابزار قانون در آفرینش شور انتخاباتی و ترغیب مردم برای شرکت در سرنوشتشان به عهده رسانههاست همچنین نشانههای تبلیغات برای درست نشان دادن راه به مردم از دیگر مباحث است.
وی به برخی از مباحثی که امکان تخلف در آن وجود دارد اشاره کرد و یادآور شد: یکی از مسائلی که امروز با آن مواجه هستیم تبلیغات زودهنگام له یا علیه کاندیداها که تخلف محسوب میشود، است.
اسلامی تاکید کرد: درج آگهیهای که رنگ و بوی تبلیغات دارند باید قانونی باشد و همه چیز باید در مدار قانون قرار گیرد.
وی یادآور شد: بعضی از رسانهها ممکن است در دام کسانی گرفتار شوند که تمایلی به حضور حداکثری مردم در انتخابات ندارند لذا باید از درج و انتشار برخی مطالب و هر گونه محتوا با کاهش مشارکت مردم پرهیز کنند.
سرپرست معاونت پیشگیری و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری کل استان کرمان گفت: انتشار هر گونه محتوا خلاف واقع، ممنوع است همچنین اقدام برخی از رسانهها موجب تهییج و تحریک مردم و تجمیع آنها میشود که باید به آن توجه کرد و انتشار هر گونه مطلب توهینآمیز و تخریب چه در خصوص نهادهای حاکمیتی و چه کاندیداها ایجاد و فعالیت در سایتهای غیرمجاز ممنوع است.
نظر شما