به گزارش خبرنگار مهر، عباس اورسجی بعد از ظهر دوشنبه در مجمع انتخابات هیئت کبدی استان زنجان که با حضور اعضای مجمع و در سالن کنفرانس ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ایامالله دهه مبارک فجر، با بیان اینکه اگر به دنبال موفقیت در حوزه ورزش هستیم، این موفقیت تصادفی به دست نخواهد آمد، گفت: بیتردید موفقیتهای کبدی ایران در سالهای اخیر نیز بر پایه برنامهریزی درست بنا نهاده شده است.
وی با تاکید بر اینکه هیچگاه نباید تصور کنیم که در ورزش میتوان بارها به صورت تصادفی به موفقیتهای چشمگیر دست یافت، افزود: نباید فراموش کنیم که رسیدن به موفقیت، نیازمند برنامهریزی اصولی، علمی و عملی است و این میسر نخواهد شد، مگر آنکه در برنامهریزیهایمان، مهمترین ملاک را که همان داشتهها و ظرفیتهایمان است را نیز در نظر گرفته و بر اساس این داشتهها برنامهریزی کنیم.
رئیس فدراسیون کبدی یکی از موفقیتهای کبدی ایران را میزبانی رقابتهای جهانی در کیش عنوان کرد و گفت: برای ما این رویداد صرفاً یک میزبانی ورزشی نبود، بلکه ما به دنبال این بودیم که به دنیا ثابت کنیم ایران از زیباییهای زیادی برخوردار بوده و مدیران ورزش این کشور قادر به مدیریت ورزشی در سطوح بالا را دارند. مهمتر از همه اینکه امنیت به عنوان یک مقوله مهم، کاملاً در ایران اسلامی برقرار است.
اورسجی با بیان اینکه فعالان این رشته نباید از ظرفیت رسانهها غافل باشند، ادامه داد: تجربه نشان داده است که هر رشتهای که ارتباط تنگاتنگ و حرفهای را رسانهها برقرار کرده، توانسته است نیمی از راه موفقیت را طی کند؛ چرا که امروز در عصر ارتباطات قرار داریم و خواه ناخواه باید در مسیری قرار گیریم که بتوانیم موفقیتهای به دست آمده در کبدی را به واسطه ظرفیتی که در رسانههای وجود دارد، به دنیا مخابره کنیم.
وی با اشاره به اینکه تا زمانی که مشارکت و همدلی در بین اعضای یک هیئت ورزشی وجود نداشته باشد، نمیتوان برای آن موفقیت چندانی در سالهای آتی متصور شد، اظهار کرد: اگر امروز، کبدی ایران جزو یکی از فدراسیونهای موفق بهشمار رفته و این توفیقات را بارها در عرصههای مختلف اثبات کرده است، همه اینها در سایه تعامل و مشارکت دلسوزان این رشته در اقصینقاط جهان بوده است.
رئیس فدراسیون کبدی با بیان اینکه کبدی فارغ از موفقیتهای چشمگیری که در سالهای اخیر به دست آورده، دغدغههای متعددی نیز دارد، بیان کرد: یکی از این دغدغهها و مشکلات مربوط به حوزه داوری این رشته است و معتقدیم داوران کبدی باید به قدری خود را در رقابتهای مختلف در معرض آزمون و خطا قرار دهند تا بتوانند ظرفیت خود را برای قضاوت در رویدادهای مهم بالا ببرند.
اورسجی از دانشافزایی مربیان این رشته بهعنوان یکی دیگر از ضرورتهای امروز کبدی ایران یاد کرد و گفت: به هر میزان که دانش مربیان کبدی ما در سطح کشور بهروز باشد، فدراسیون نیز به همان میزان در رسیدن به اهداف عالیه خود مسیر کوتاهتری را طی خواهد کرد.
نظر شما