به گزارش خبرنگار مهر، سمیه سهیلی پیش از ظهر سه شنبه در بازدید از پروژههای اجرا شده در سطح منطقه یک شهر همدان با اشاره به اینکه در گذشته یکی از مشکلات بزرگ جامعه نابینایان نامناسب بودن معابر و امکانات شهری بوده است، بیان کرد: رویکرد جدید مدیریت شهری در اجرای پیاده روها، زیر ساختها و امکاناتی که به بهره برداری می رسند باعث شده تا تمامی افراد جامعه به خصوص جامعه نابینایان و کم بینایان نیز بتوانند به راحتی در معابر و پیاده رو های شهری تردد کنند.
وی خواستار ادامه دار بودن این پروژهها و توسعه امکانات شهری برای استفاده تمامی افراد جامعه از جمله نابینایان، کم بینایان، کم توانان جسمی، کودکان شد.
حمید اسلامی قهرمان دومیدانی نابینایان کشوری و دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی نیز با بیان اینکه در گذشته متأسفانه پیاده روها و معابر شهری همدان مناسب استفاده همه افراد نبوده، از استاندارد سازی پیاده روها استقبال کرد و این اتفاق را شروعی برای اصلاح تمامی معابر دانست.
چگونگی استاندارد سازی ها باید بر اساس ضوابط و مقررات وضع شده صورت گیرد تا تمامی نابینایان و کم بینایان بتوانند از آن استفاده کنند مصطفی نصیری گلبالیست همدانی تیم ملی ایران نیز با تاکید بر اینکه چگونگی استاندارد سازی ها باید بر اساس ضوابط و مقررات وضع شده صورت گیرد تا تمامی نابینایان و کم بینایان بتوانند از آن استفاده کنند افزایش وسعت این استانداردسازیها در تمامی نقاط شهری را یکی از خواستههای مهم این جامعه دانست.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه شعار ما خدمت رسانی بهتر در شهر بر مبنای شهر انسان محور است گفت: تمام کلیه کارهای انجام شده در مجموعه شهرداری باید بر اساس رضایت شهروندان صورت گیرد.
رضوان سلماسی گفت: همچنین طراحی و هدف گذاری چرایی این پروژه با لحاظ فاکتورهایی مانند نوع مصالح و ویژگیهای خاص آب و هوایی و جغرافیایی همدان باید مورد ارزیابی قرار گیرد چراکه طراحی پیاده روهایی که بر اساس تنوع کاربری و استفاده اقشار مختلف باشد بسیار مفید و پسندیده است.
مدیر منطقه یک شهرداری همدان نیز هدف این منطقه را رسیدن به ایده آل های شهری دانست که بتواند جوابگوی احتیاجات تمامی افراد این شهر از جمله کم بینایان، نابینایان، کم توانان حرکتی باشد.
دهبانی صابر با بیان اینکه در سال جاری ۱۱۷ هزار متر مربع پیاده رو سازی در دستور کار شهرداری منطقه یک بوده است، عنوان کرد: در تمامی پروژهها مبحث استاندارد سازی با استفاده از قوانین و ضوابط مشخص و مصالح با کیفیت انجام پذیرفته است.
وی گفت: مناسب سازی پیادهروها برای افراد نابینا این امکان را فراهم میکند که آنها در انتخاب مسیر خود در کوچه و خیابان کمتر دچار خطا شوند.
وی گفت: پیاده روها به سه نوع سنگفرش تقسیم بندی میشوند که سنگفرش نوع اول به صورت معمولی و مخصوص تردد افراد عادی است و در میان این سنگفرشها، نوارهای باریک و موازی برجسته به رنگ زرد کار گذاشته میشود که به افراد نابینا کمک میکند از مسیر خود منحرف نشوند و نوع سوم سنگفرشها که حالت برجسته مانند و دایرهای در سطح خود هستند نشان دهنده پایان مسیر و رسیدن به کوچه، خیابان و یا پله هستند.
وی همچنین توجه به اختلاف سطح معابر برای عبور بدون مشکل معلولان و ایجاد پیاده راههای هم سطح با تقاطعها و معابر فرعی را از جمله دیگر سیاستهایی دانست که در پروژههای جاری در حال انجام است.
نظر شما