دکتر عابد فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مسئولان سالها پیش باید برای اتخاذ روش صحیح برای امحاء زباله های عفونی وارد عمل می شدند، اما تکلیف این معضل کماکان نامشخص است و با چنین وضعیتی تصور می شود، مسائل پشت پرده مانع از به سرانجام نرسیدن این موضوع شده است .
وی تاکید کرد : علیرغم اینکه وزارت بهداشت ، شهرداری ، محیط زیست ، مجلس ، دادستانی و مردم به دنبال حل این موضوع هستند، جای تعجب است که چرا پس از سالها این امر به نتیجه مطلوب نرسیده است .
فتاحی تصریح کرد : با وجود اینکه بارها بخش های خصوصی تمایل خود را برای جمع آوری و امحاء صحیح زباله های عفونی ، مطابق با استاندارهای جهانی اعلام کرده اند، اما متاسفانه استقبالی از این امر صورت نگرفته و این در حالی است که مرتب در خصوص اجرای اصل 44 قانون اساسی تاکید می شود.
وی گفت : بارها در خصوص خطرات شیوع بیماریهای مختلف هشدار داده می شود، اما این تاکیدات مورد توجه و اعتنا قرار نمی گیرد و به طورحتم زمانی به فکر خواهیم افتاد که دیگر بی فایده خواهد بود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: 70 درصد دلیل عدم ساماندهی زباله های عفونی ، بی توجهی از سوی دستگاهها و مسئولان است و تا زمانیکه این موضوع حساس، بطور جدی مورد توجه قرار گرفته نشود به نتیجه لازم نخواهیم رسید.
نظر شما