به گزارش خبرنگار مهر، احمد توصیفیان ظهر پنج شنبه در نشست منطقهای مدیران، رؤسا و کارشناسان حوزه روابط کار و تحلیلگران سیستم استانهای همدان، لرستان، کرمانشاه، کردستان و ایلام که در استان همدان برگزار شد، گفت: به منظور نظارت بر حسن اجرای قانون کار و در راستای الکترونیکی و اینترنتی شدن خدمات دولت، سامانه جامع روابط کار رونمایی و اجرا شد.
توصیفیان گفت: این سامانه دارای سطوح کاربردی مختلف در حیطه خدمات سازمانی و نیازهای جامعه کار و تولید بوده و بالغ بر ۳۰ خدمت را شامل میشود به گونهای که در مرحله اول در خدمت ثبت الکترونیکی دادخواست کار (شکایت الکترونیکی کارگر از کارفرما) و ثبت قراردادهای کارگران به اجرا درآمده است و بعد از راه اندازی این سامانه در کارگاههای بعدی همه قراردادهای کار در آن بارگذاری خواهد شد و دعاوی مربوط به کارگر و کارفرما و بسیاری از خدمات بیمه بیکاری، تأیید صلاحیت شرکتهای خدماتی، تأیید صلاحیت مسئولین ایمنی و ثبت درخواست برای مشاغل سخت و زیان آور بررسی و تأیید طرحهای طبقه بندی مشاغل، بررسی و تأیید آئین نامههای انضباط کار را شامل میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان کاهش سطح تردد ارباب رجوع و شرکای اجتماعی در ادارهها و ارائه خدمات به شکل سریع و شفاف را از دیگر قابلیتهای این سامانه بر شمرد و گفت: ارتقای کیفیت و تسریع درروند ارائه خدمات به کارگران و کارفرمایان استان از طریق پرونده الکترونیکی هر فرد در سامانه جامع روابط کار صورت میگیرد.
توصیفیان در ادامه گفت: اجرایی شدن سامانه جامع روابط کار در راستای تحقق دولت الکترونیک بوده و حرکت ارزشمندی است که سرعت، دقت، امنیت، سلامت، شفافیت و نظارت را در حوزه روابط کار ارتقا میدهد و کارگران و کارفرمایان با راه اندازی این سامانه میتوانند فقط برای یک بار با در دست داشتن مدارک هویتی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و پس از تشکیل پرونده نسبت به دریافت نام کاربری و رمز عبور خود اقدام کنند چرا که از این پس تبادل اطلاعات و درخواست کارگران و کارفرمایان استان از طریق پرونده الکترونیکی هر فرد در سامانه جامع روابط کار صورت میگیرد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به سند راهبردی سه ساله استان و رویکرد برنامه محوری استاندار مبتنی بر اهداف برنامه ششم توسعه گفت: رویکرد مسئولین استان علاوه بر حفظ استقلال و صیانت از نیروی کار و فرصتهای شغلی موجود، ایجاد و توسعه فرصتهای شغلی جدید است و این مهم با همت جامعه کار و تولید و مردم استان و مسئولین در حال انجام است.
وی گفت: زیر ساختها و ظرفیتهای خوبی در استان وجود دارد و همدان مانند یک کارگاه که همه عواملش مشغول کار هستند در مسیر توسعه و پیشرفت است.
توصیفیان گفت: ۱۷ هیئت تشخیص و ۴ هیئت حل اختلاف در استان همدان وجود دارد که رسیدگی به دادخواستها و خدمت رسانی به کارگران و کارفرمایان را انجام میدهند.
وی گفت: طی ۱۰ ماهه سال جاری تعداد ۴ هزار و ۲۲۰ دادخواست و تعداد ۱۳۹۳ دادخواست تجدید نظر خواهی به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه و رسیدگی شده است.
نظر شما