به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه هماندیشی برگزاری رقابتهای لیگ برتر کشتی که با حضور مسئولان فدراسیون کشتی، سازمان لیگ و نمایندگان باشگاه ها برگزار شد در مورد نقاط ضعف و قوت لیگ برتر سال ۹۸ و همچنین راهکارهای موجود برای برگزاری هرچه بهتر لیگ برتر در سال ۹۹ بحث و تبادل نظر شد.
عبدالمهدی نصیرزاده رئیس سازمان لیگ در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم به حاضران گفت: این نشست با هدف تدوین آیین نامه لیگ برتر سال ۹۹ و همچنین ارزیابی لیگ برتر سال ۹۸ برگزار می شود.
وی با اشاره به حمایت های ویژه فدراسیون کشتی از برگزاری لیگ کشتی تصریح کرد: در لیگ سال ۹۸، ۱۵ تیم حضور داشتند که ۸ تیم در کشتی فرنگی و ۷ تیم در کشتی آزاد رقابت های خود را برگزار کردند. از جمله نقاط قوت این لیگ سهم بیشتر کشتی در رسانه ملی، ارتقای ساختار سازمانی لیگ از کمیته به سازمان و افزایش سقف قراردادها بود اما با این حال نقاط ضعفی هم داشتیم که نمی توان آن را کتمان کرد.
نصیرزاده ادامه داد: از نقاط ضعف این لیگ حضور نداشتن برخی از استان های صاحب کشتی نظیر کرمانشاه، گلستان و فارس بود. ضمن اینکه کشتیگیران بومی در تیم های مناطق خود حضور نداشتند و مسابقات با برنامه ریزی دقیق و مدونی که مدنظر بود به انجام نرسید.
رئیس سازمان لیگ در مورد لیگ برتر سال آینده گفت: امیدارم که در لیگ سال ۹۹ ضمن رفع نقاظ ضعف بر نقاط قوت لیگ بیافزایم چراکه لیگ علاوه بر اینکه می تواند چرخه اقتصادی کشتی را فعال کند می تواند در راستای توسعه کشتی هم گام بردارد.
وی افزود: پاداش کشتیگیری که قهرمان جهان می شود شاید به اندازه ای که می تواند از لیگ آورده مالی داشته باشد نباشد و همچنین کسب مدال در رقابت های جهانی محدود به چند نفر میشود اما لیگ می تواند تعداد زیادی از کشتی گیران و مربیان را درگیر کند و از لحاظ اقتصادی کمک قابل توجه ای به آن ها داشته باشد.
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی نیز در ادامه ضمن تأکید بر جایگاه ویژه لیگ در کشتی گفت: بعد از مسابقات المپیک و قهرمانی جهان، لیگ برای فدراسیون در درجه اول اهمیت قرار دارد و این جلسه نیز با درخواست خودم تشکیل شد.
وی با اشاره به اینکه لیگ باید به صورت رفت و برگشت انجام بشود، اظهار داشت: برنامه برگزاری رقابت های لیگ نباید معطوف به کشتی گیران ملی پوش و برنامه های تیم های ملی باشد و باید برنامه ی دقیقی برای شروع و خاتمه لیگ داشته باشیم.
دبیر گفت: در لیگ امسال چند کشتی گیر خود را مطرح کردند و یکی از مزیت ها و اهمیت لیگ همین مورد است. برای ما این مسابقات بسیار مهم بود و به همین دلیل فدراسیون میزبانی فینال لیگ را در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی علیرغم هزینه هایی که داشت، برعهده گرفت.
رئیس فدارسیون کشتی تأکید کرد: از رئیس سازمان لیگ می خواهم هر طور که هست مسابقات لیگ برتر کشتی بلافاصله بعد از المپیک و در اواخر مردادماه برگزار شود.
در ادامه این جلسه نمایندگان حاضر پیرامون اهداف برگزاری لیگ، ضرورت زمان برگزاری مسابقات، تعداد کشتی گیران ملی پوش و کشتی گیران خارجی در تیم ها، ظرفیت فدراسیون برای برگزاری۲ لیگ دسته یک و برتر، زمان برگزاری و ضرورت برگزاری لیگ و قدرت اجرای قانون توسط سازمان لیگ بحث و تبادل نظر کردند.
نظر شما