ناصر زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت : در سال گذشته 190 دختر فراری و خود معرف به خانه سلامت بهزیستی کرج معرفی شدند که از این تعداد 171 نفر توسط قوه قضائیه ، کلانتری و بهزیستی سایر شهرها به این خانه معرفی شدند و 20 نفردیگر نیز خود معرف بوده اند.
وی افزود : بیشتر دختران فراری دچار بیماریهای هپاتیت ، ایدز یا مشکلات روانی هستند که به محض ورود به این خانه علاوه بر انجام معاینات و آزمایشات پزشکی بر روی این افراد ، یک تیم تخصصی روانپزشکی به آنها خدمات روانپزشکی و مشاوره ای ارائه می دهند.
زمانی خاطر نشان کرد : تحصیلات در سطوح عالی بر میزان فرار دختران تاثیر گذار است به نحوی که 30 نفر از این افراد بی سواد ، 30 نفر با تحصیلات نهضت سواد آموزی ، 45 نفر ابتدایی ، 6 نفر راهنمایی ، 22 نفر در مقطع دبیرستان و 10 نفر دیپلمه بوده اند.
این مسئول در خصوص کمبود امکانات در بخش پذیرش دختران فراری یادآور شد : خانه سلامت کرج قرنطینه ندارد و این افراد تنها به صورت موقت در یک ساختمان با فضایی نه چندان مناسب به مدت 21 روز نگهداری شده و پس از آن ساماندهی می شوند.
وی تصریح کرد : دختران فراری بیشتر از خانواده های پر تنش ، کم درآمد ، دارای پدر یا مادر معتاد یا از خانواده هایی که یکی از اعضا آن دچار بیماری روانی هستند بیرون می آیند.
نظر شما