به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سیفی مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر با اشاره به ممنوعیت توزیع پیک نوروزی بین دانش آموزان دبستانی، اظهار کرد: در این طرح مانند دو سال گذشته دانش آموزان دبستانی بهجای حل تمرینهای خستهکننده، کتاب میخوانند و آن کتابها را خلاصه میکنند و داستانهای واقعی شنیدهشده از کوچ را خلاصه کرده و با صدای خود از طریق فضای مجازی ارسال میکنند.
وی افزود: دانشآموزان عشایری به خاطر لمس واقعی طبیعت، راوی حقیقیترین اتفاقات روزمره زندگی هستند و آنها میتوانند سختی مسیرهای طی شده تا مدرسه چادری خویش را در قالب خاطره بنویسند.
سیفی افزود: لزومی ندارد که حتماً دانش آموزان دبستانی و پیشدبستانی کتاب داستان خریداری کنند، آنها میتوانند از کتابهایی که قبلاً داشتهاند یا از داستانهایی که از اولیا خود شنیدهاند، استفاده کنند.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر افزود: این دانش آموزان چون در دل طبیعت زندگی میکنند، میتوانند از خاطرات عشیره و ایل خود و آمد و شدهایی که در ییلاق و قشلاقهایی که همراه خانواده هستند، داستان کوچ و سفرنامه کوچ تهیه کنند.
وی ادامه داد: تهیه سفرنامه کوچ میتواند علاوه بر تقویت خلاقیت دانش آموزان، گنجینه مفیدی از آداب، رسوم و فرهنگ عشایر کشور به وجود بیاورد.
سیفی بابیان اینکه امسال یک تفاوت اساسی با سالهای گذشته وجود دارد، اظهار کرد: دانش آموزان عشایری یا والدین آنها میتوانند مستقیماً از طریق شماره تلفن ۰۹۳۶۱۳۸۱۰۱۱ (فضای مجازی) سفرنامه کوچ خود را تا پایان فروردین سال ۹۹ به دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر ارسال کنند و در این مورد بخشنامه تکمیلی به ادارات آموزشوپرورش عشایر کشور ارسالشده است و این ادارات نیز موظف شدند طرح فوق را به تمام مدارس عشایری کشور ابلاغ کنند.
نظر شما