به گزارش خبرنگار مهر، پیمان نامدار در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قزوین که روز سه شنبه در استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: مهمترین مطالبه مردم استان ایجاد جو روانی و روحی آرام در جامعه است و در کنار آن نظارت و پیشگیری تا با بیماری کرونا مقابله کنیم.
وی افزود: با حمایت استاندار و پدافند غیرعامل اقدامات پیشگیرانه مؤثری در استان انجام شده و در صورت مشاهده موارد مشکوک اطلاع رسانی مناسب شود تا مردم در جریان کارها قرار گیرند.
نامدار تصریح کرد: تاکنون ۳۷ کشور جهان به این ویروس مبتلا شدهاند و در کشور ۶۱ مورد بیماری گزارش شده که تعداد فوتیها به ۱۴ نفر رسیده است که در این میان در رده ۱۴ دنیا هستیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین بیان کرد: تاکنون هیچ مورد مثبت قطعی در استان نداشتیم الان در بیمارستان ۸ مورد مشکوک در حال تست است که تاکنون ۵ مورد منفی بوده و سه مورد هم منتظر ارسال جواب از تهران هستیم.
کیتهای آزمایش در استان مهیا شده است
نامدار اضافه کرد: مدیران متوجه باشند که ویروس کرونا از آنفلوانزا اثر کمتری وارد اما چون مدت بیشتری تا ۹ روز در محیط میماند و سطح بیشتری را آلوده میکند و دوره کمون آن ۱۴ تا ۲۴ روز طول میکشد لذا ۸۰ درصد کسانی که آلوده شوند بهبود مییابند و ۱۴ درصد بستری میشوند و در نهایت میزان مرگ و میر آن ۲ درصد است.
وی اظهار داشت: تاکید ما این است که بیماران مشکوک به درمانگاهها مراجعه کنند و لازم نیست فقط به یک بیمارستان خاص مراجعه شود اما افراد حاد به بیمارستان ویژه منتقل میشود.
وی بیان کرد: تعطیلی اماکن عمومی و سالنهای ورزشی از شیوع بیماری جلوگیری میکند و هر چقدر تماس عمومی کمتر شود از این شرایط بهتر و سریعتر عبور میکنیم.
نامدار افزود: ستاد ویژه مبارزه با بیرمایر کرونا در استان فعال شده و هرچند متتولی دانشگاه پزشکی است اما همه دستکاهها باید بسیج شوند تا با این ویروس بدرستی مقابله کنیم.
وی تصریح کرد: گند زدایی و ضد عفونی اماکن عمومی و بیمارستانها، ادارات، اتوبوسهای عمومی، و توزیع ماسک و محلول ضد عفونی کننده در مراکز درمانی و عمومی لازم است که برای اجرای آن اقدام کردهایم اما مدیران دستگاههای اجرایی باید برای ضدعفونی کردن ادارات خودشان اقدام کنند.
وی یادآور شد: در بازدید از یک واحد تولید ماسک و دو واحد تولید محلول ضد عفونی در استان یکی از این واحدها اعلام آمادگی کرده تا روزانه ۱۰ هزار ماسک را تولید کند که میتوانیم در صورت حمایت اعتباری این نیاز را تأمین کنیم.
نامدار از راه اندازی بیمارستان صحرایی هم خبر داد و گفت: توقع داریم همه ارگانها خود را مکلف به همکاری با دانشگاه علوم پزشکی بدانند تا خطر را رفع کنیم.
وی بیان کرد: بیمارستان صحرایی باید راه اندازی شود و توزیع ماسک رایگان از طریق هلال احمر صورت گیرد تا از این شرایط عبور کنیم.
نظر شما