۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۳:۱۱

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

مساعدت یکسان دولت باعث تضییع حقوق مینی بوس رانان شده است

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه از نحوه کمک اعتباری دولت در مورد جایگزینی مینی بوس ها و اتوبوس های فرسوده انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی بافنده با حضور در جلسه امروز شورای شهر تهران گفت: بیش از 6 هزار مینی بوس و یک هزار اتوبوس در اختیار داشتیم اما هم اکنون این تعداد به 2 هزار و 200 دستگاه مینی بوس و 600 اتوبوس کاهش یافته است .

وی اظهار داشت: در اواخر هر سال قیمت و نرخ کرایه ها را مصوب می کردیم اما هم اکنون چند ماه از سال گذشته و هنوز نرخ های جدید مصوب نشده است و این می تواند باعث خودمحوری رانندگان در زمینه نرخ کرایه ها شود.

احمدی بافنده گفت: فرمولی تهیه کرده ایم که می تواند در زمینه اینکه اگر خطوط جدیدی در آینده اضافه شد بتوان نرخ کرایه آن خطوط را تعیین کرد بنابراین در صورت تصویب این فرمول در شورای شهر، می تواند پاسخگوی نرخ کرایه های خطوط جدید در قالب توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی تهران باشد.

وی با اشاره به افزایش نرخ کرایه پیشنهادی مینی بوس به شورای شهر با متوسط  11 درصد، گفت: متوسط نرخ کرایه پیشنهادی بین 11 تا 15 درصد است که البته در تعداد کمی از خطوط به 25 درصد هم می رسد.

حسین بیادی، نائب رئیس شورای شهر نیز با اشاره به اینکه سال گذشته 10 میلیارد تومان برای ساماندهی و بازسازی اتوبوسرانی اختصاص یافته است، به احمدی بافنده گفت: نظارت و هزینه کردن این اعتبار به چه صورت بوده است.

احمدی بافنده گفت: در دوره قبل فعالیت مسئولان در سازمان محیط زیست، شماره گذاری مینی بوس ها ممنوع شد که این ضرر زیادی به ناوگان مینی بوس رانی وارد کرد.

وی افزود: اعتبار 10 میلیارد تومانی که شورای شهر به شرکت اتوبوسرانی اختصاص داد در سال گذشته در قالب ایجاد شرکت های خصوصی هزینه شد بنابراین مینی بوس هایی که مورد تایید وزارت کشور و سازمان محیط زیست هستند، در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

احمدی بافنده با انتقاد نسبت به کمک اعتباری دولت در مورد جایگزینی مینی بوس ها و اتوبوس های فرسوده ، اظهار داشت: رغبت راننده ها برای خرید مینی بوس های جدید کمتر است به همین علت این امر باعث شده که نوسازی ناوگان مینی بوس رانی به تعویق بیفتد.

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه در پایان سال گذشته قرار بود 4 میلیارد تومان از بودجه 10 میلیارد تومانی در اختیار شرکت واحد قرار گیرد، خطاب به احمدی بافنده گفت: تاکنون چقدر از این بودجه در اختیار اتوبوسرانی گرفته است.

احمدی بافنده گفت: هم اکنون کمک 10 میلیارد تومانی شورای شهر تهران در تعاونی شهر ذخیره شده و بر اساس تقاضاها تخصیص می یابد.

حمزه شکیب، رئیس کمیسیون فنی وعمران شورای شهر تهران با بیان اینکه چرا شرکت واحد اتوبوسرانی بر اساس مصوبه شورا، نرخ کرایه های پیشنهادی را تا پایان بهمن 85 به شورای شهر ارائه نکرده است، گفت: این لایحه باید قبل از شروع سال جدید در شورا مطرح و تصویب می شد. همچنین قرار بود که نرخ کرایه اتوبوس های خصوصی را نیز بازنگری کرده و به شورا ارائه کنید اما هنوز صورت نگرفته است.

احمدی بافنده در پاسخ به سئوال وی، گفت: قبلا نرخ اتوبوس ریالی و خصوصی را اعلام کرده و به درخواست رئیس شورا به صورت لایحه تنظیم و ارائه کردیم.

وی گفت: حدود 3 هزار و 200 کیلومتر خطوط اتوبوسرانی و در مجموع با در نظر گرفتن مسافت مینی بوس رانی، 4 هزار کیلومتر خطوط اتوبوسرانی و مینی بوس رانی داریم و یک پنجم ناوگان در ورودی شرقی تا آزادی فعالیت دارند.

احمدی بافنده افزود: برخی خطوط و محلات به علت کم بودن تعداد مسافران نیاز به اتوبوس های بزرگ ندارند و بنابراین باید برای محلات و خطوط با توجه به تعداد مسافران پیش بینی خاص شود.

وی تاکید کرد: در صورت تصویب فرمول ارائه شده توسط شرکت اتوبوسرانی، وقت شورا صرف مسائل جزئی و معابر نشده و زمان بیشتری برای توسعه اتوبوسرانی خواهد شد.

رئیس شورای شهرتهران نیز در ادامه این جلسه تاکید کرد: باید به مصوبات و اجرای آنها احترام گذاشته شود تا مشکلی برای مردم ایجاد نشود بنابراین باید تاکید شود که امسال تا بهمن ماه، نرخ کرایه های اتوبوسرانی سال 87 ارائه شده باشد.

کد خبر 486596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha