۲۰ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۳۸

با مصوبه کمیسیون تلفیق محقق شد؛

ساخت خوابگاه های متاهلی در اولویت/ کمک به صندوق‌های رفاه دانشجویی

ساخت خوابگاه های متاهلی در اولویت/ کمک به صندوق‌های رفاه دانشجویی

بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ به دانشگاه ها اجازه داده شد که از محل درآمد اختصاصی نسبت به ساخت خوابگاه های متاهلی اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ در آذرماه سال ۹۸ از سوی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

این لایحه به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و همچنین تعطیلی مجلس، در کمیسیون تلفیق مجلس در ۱۱ اسفند ۹۸ در یک ماده واحده و ۲۱ تبصره به تصویب رسید و با توجه به اذن مقام معظم رهبری برای تایید به شورای نگهبان فرستاده شد.

در تبصره ۹ ماده واحده، در بند الف به دانشگاهها، موسسات آموزشی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری اجازه داده می شود با تصویب هیات امنای خود تا سقف عملکرد درآمد اختصاصی سال ۱۳۹۸ نسبت به اخذ تسهیلات از بانک ها از محل توثیق اموال در اختیار خود اقدام کنند و در جهت تکمیل طرح های تملک دارایی های سرمایه ای خود با اولویت ساخت و خرید و تکمیل خوابگاه های متاهلین موضوع بند پ ماده ۱۰۳ قانون برنامه ششم توسعه استفاده و نسبت به بازپرداخت اقساط از محل درآمد اختصاص خود اقدام کنند.

صندوق های رفاه دانشجویان مکلفند نسبت به پیش بینی اعتبار لازم در فعالیت های خود به منظور پرداخت یارانه سود و کارمزد تسهیلات با اولویت تسهیلات مربوط به احداث خوابگاه های متاهلین اقدام کنند.

کمک به صندوق های رفاه دانشجویی برای ارائه تسهیلات به دانشجویان

همچنین در بند ب این ماده آمده است: ۱۰۰ درصد وجوه اداره شده پرداختی از محل بازپرداخت وام های شهریه دانشجویی از سال ۱۳۸۵ تا سال ۱۳۹۸ تا سقف هزار و پانصد میلیارد ریال (۱۵۰ میلیارد تومان) به خزانه داری کل کشور واریز شود.

وجوه مذکور به صندوق های رفاه دانشجویی به عنوان کمک جهت افزایش منابع مالی صندوق های مزبور اختصاص می یابد تا بر اساس اساسنامه مصوب، صرف پرداخت وام شهریه به دانشجویان و سایر پرداخت های رفاهی دانشجویی شود. اختصاص وجوهی از محل منابع این بند به صندوق رفاه دانشجویی مربوطه دانشگاه آزاد اسلامی بلامانع است.

در بند ج این تبصره آمده است: مازاد هزینه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور نسبت به اعتبارات مندرج در این قانون در قالب وام از طریق صندوق رفاه دانشجویان در اختیار این افراد قرار می گیرد.

اقساط وام های مذکور پس از فراغت از تحصیل و اشتغال به کار افراد، پرداخت می شود. دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی مزبور در اولویت دریافت وام هستند.

اختصاص اعتبار ۴ هزار میلیارد ریالی به تغذیه و امور رفاهی دانشجویان از محل هدفمند کردن یارانه ها

کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۳۹۹ در تبصره ۱۴ بند الف در اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها، مصوب کرد تمامی دریافتی ها مندرج در جداول اعلام شده به حساب سازمان هدفمندسازی یارانه ها نزد خزانه داری کل کشور واریز می شود و پس از تخصیص سازمان برنامه و بودجه کشور مطابق جدول اعلام شده هزینه می شود.

بر اساس جدول از محل هدفمند کردن یارانه ها ۴ هزار میلیارد ریال به تغذیه و امور رفاهی دانشجویان اختصاص می یابد.

کد خبر 4872673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha