پرويز زارعي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود: گروههاي هميار زنان سرپرست خانوار از سال 79 با هدف ايجاد همكاري براي حل مسائل و مشكلات مشتركي كه در زندگي تمام خانواده هاي زن سرپرست وجود دارد و همچنين رسيدن به خودكفايي و استقلال در اداره زندگي ، تشكيل شده است .
وي با بيان اينكه در حال حاضر 339 گروه هميار در سطح كشور وجود دارد، اظهار داشت : برخي از اين گروهها به حدي از خودكفايي رسيدند كه پس از طي چند سال ازتشكيل گروه ، تعداد 250 گروه در سال 82 اعلام كردند كه ديگر نيازي به مستمري هاي دريافتي از بهزيستي نداشته و مي توانند به طور مستقل زندگي خود را اداره كنند .
زارعي به تشكيل كانون همياري زنان سرپرست خانوار در كشور اشاره كرد و اظهار داشت : گروههاي هميار در ساير استانها و شهرهاي كشور مي توانند با ارتباط از طريق كانون همياري زنان سپرست خانوارضمن بيان مسايل ، مشكلات و خواسته هاي خود به مسوولين نظرات خود را در خصوص اصلاح اساسنامه گروهي و تدوين دستور العمل گروهها مطرح كنند .
معاون دفتر امور زنان و خانواده بهزيستي با بيان اينكه هر گروه هميار براي تشكيل بايد از كانون همياري زنان سرپرست خانوار مجوز بگيرد ، اظهار داشت : تنها 8/14 درصد از زنان سرپرست خانواردر مناطق شهري خودكفا بوده و از فعاليت خود براي گذران زندگي استفاده مي كنند و اين در حالي است كه 85 درصد آنها غير فعال هستند و در مناطق روستايي نيز 19 درصد زنان سرپرست خانوار فعال و 81 درصد غير فعال مي باشند.
وي تصريح كرد : بيش از 60 درصد خانواده هاي زن سرپرست، به درآمدهاي شغلي خود يا ساير اعضاي خانواده متكي نيستند و از ساير منابع معيشت خانواده را تامين مي كنند در حاليكه ميزان مشاركت زنان در تامين درآمد براي گذران زندگي در خانواده هاي مرد سرپرست ، كمتر از 12 درصد است .
نظر شما