به گزارش خبرنگار مهر، عید امسال که کشورمان درگیر مبارزه با ویروس بدقلق چینی شده و وزارت بهداشت نیز، بهترین راه مهار آن را، در خانه ماندن ذکر میکند، یکی از بهترین کارهایی که میتوانیم انجام دهیم این است که به مطالعه بپردازیم و خاطرات خوبی از این روزها را در دفتر عمرمان به جای بگذاریم. البته به غیر از خواندن کتاب میتوان به نوشتن کتاب هم پرداخت! اگر فرد دغدغهمند و اهل مطالعهای هستید، خیلی خوب است که خروجی تمام معلومات خود را در این ایام کرونایی در معرض انتشار در فضای مجازی و یا جمعآوری آن به هدف تألیف کتاب باشید.
نویسنده جوان بجنوردی در گفتگو، با مهر ابتدا درباره خودش و چگونگی نوشتن کتاب اینگونه توضیح داد: محسن مفاخری ،۲۳ ساله، خادم افتخاری نمایندگی آستان قدس رضوی، نویسندهی کتاب «خانوادهی شاد» هستم. کتاب خانواده شاد، اولین کتاب تألیفی بنده در ۲۰۰ صفحه، در موضوع شادی در محیط خانواده طی هشت ماه تلاش، به چاپ رسیده است.
نویسنده کتاب خانوادهی شاد در مورد محتوای کتاب بیان کرد: کتاب از تعریف خانواده شروع شده و با چگونگی ارتباط صحیح والدین با فرزندان خاتمه مییابد؛ در پایان هر قسمت از توضیحات، روایات و آیات مورد تأیید اسلام نیز تقریر شده است.
نکتهای که قابل توجه است، تکنیکهای ذکر شده برای کسب شادی است. برخی از روشهای به دست آوردن شادی به شرح زیراست:
۱. تأثیر رنگها بر کسب شادی
۲. تأثیر چینش منزل و محل کار بر کسب شادی
۳. تأثیر عطر و بوی خوش بر روان شخص
۴. تأثیر سفر کردن
۵. تأثیر امید داشتن
۶. تأثیر ورزش و تحرک
۷. تأثیر نظم
خادم افتخاری آستان قدس رضوی، درباره اینکه سعی داشته مطالب جدیدی راجع به عشق در کتابش بیاورد، اظهار کرد: نکتهای که مورد پسند بنده بوده و سعی داشتم تکراری نباشد و بسیار جالب و خواندنی است، مطالبی درباره نشانههای عاشقی، ارتباط مغز عاشق و معتاد و دیگر موضوعها است؛ ضمن اینکه سراشیبی اتمام کتاب هم با بحث شادی زنان پایان مییابد.
نویسنده جوان بجنوردی در پاسخ به این سوال که هدف و انگیزه از تألیف این کتاب چیست، پاسخ داد: بنده یک محصل هستم و برای خودم امتیاز بسیار بالایی میدانم که در حین تحصیل، کتابی نوشتهام که تعداد آن با همین عنوان در کشور زیر ۱۰ عدد هست.
مفاخری با اشاره به اینکه شادی در خانوادهها رو به افول است، ابراز کرد: با توجه به کمرنگ شدن شادی در خانوادهها سعی کردم در کتابم این نعمت فراموش شده را متذکر شوم. نویسندگی کار بسیار سخت و پرتلاشی است و برای نوشتن یک کتاب روزها و ماهها باید مطالعه و تحقیق صورت پذیرد، لذا از همه میخواهم با خواندن کتاب، این تلاش را جبران کنند.
وی در پایان خطاب به دست اندرکاران چاپ کتاب، خاطرنشان کرد: ما جوانانی که هم در حال تحصیل و هم نویسندگی هستیم نیاز به حمایت مالی در زمینه چاپ، تبلیغ و فروش کتاب داریم؛ ضمن اینکه خواستارم دیگران نیز در مطالعه آن، ما را پشتیبانی کنند و در نهایت آرزوی سلامتی و سالی پر از خوشی و خرمی را برای مردم سرزمینم آرزومندم.
نظر شما