به گزارش خبرگزاری مهر، علی فرهادی امروز یکشنبه در سخنانی با اشاره به اینکه خوشبختانه در حال حاضر هیچ کمبودی در خصوص لباس و ماسک حفاظتی در بخشهای بهداشتی و درمانی نداریم، اظهار داشت: در همان روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا در کشور، خرید لوازم و تجهیزات ضروری برای بخشهای بهداشتی و درمانی را در دستور کار قرار دادیم.
وی ادامه داد: همچنین تلاش کردیم بخشی از این تجهیزات در اختیار مردم قرار گیرد.
۵۰۰ هزار عدد در اختیار کادر درمانی لرستان قرار گرفت
مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: تاکنون ۷۰۰ هزار ماسک خریداری شده که از این تعداد ۵۰۰ هزار عدد در اختیار کادر درمانی قرار گرفته است.
فرهادی افزود: در همین راستا در مراحل بعدی ۲۰۰ هزار عدد ماسک از طریق مراکز بهداشتی و درمانی بین مردم توزیع شد.
وی از همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی در جهت تأمین اقلام حفاظتی پرسنل درمانی تشکر کرد و گفت: ۶۶ هزار و ۷۰۰ عدد ماسک n۹۵ برای حفاظت از پرسنل درمانی و ارائه دهندگان خدمت تهیه شد که بخش عمدهای از آن با پیگیریهای رئیس دانشگاه و یک چهارم قیمت بازار، از طریق وزارت دفاع خریداری شد.
۳۰ هزار دست لباس حفاظتی (فضایی) تهیه شد
مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین در مورد خرید لباسهای حفاظتی کادر درمان عنوان کرد: تاکنون ۳۰ هزار دست لباس حفاظتی (فضایی) تهیه شده که از این تعداد ۷۰۰ دست به صورت رایگان توسط هیأت امنا تهیه و ۲۹ هزار و ۳۰۰ دست دیگر خریداری شده است.
فرهادی افزود: تعدادی از این لباسها یکبار مصرف هستند و تعداد زیادی دیگری از آنها لباسهای کلاس ۵ تا ۶ هستند که با قیمت ۱۹۰ هزار تومان برای هر دست خریداری شده و در اختیار افرادی قرار گرفته شده است که مستقیماً با افراد کرونایی در ارتباط هستند.
هزینه ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برای خرید تخت
وی به هزینه ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برای خرید تخت اشاره کرد و گفت: برای ارائه خدمات بهتر درمانی به بیماران کرونایی تعداد ۱۰۰ تخت جدید خریداری و جانمایی شده است.
مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: ۵ دستگاه وِنتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) نیز با قیمت ۱۳ میلیارد ریال خریداری و در اختیار مراکز قرار داده شده است.
فرهادی به خرید و توزیع اقلام ضدعفونی کننده اشاره کرد و گفت: تا کنون ۳۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی، ۴۰ هزار عدد ژل، ۳۰۰ هزار جفت دستکش، ۱۵ هزار گان ضد آب، ۱۰ هزار شیلد (محافظ صورت) و ۱۰ هزار کاور کفش از طریق ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی تهیه و در بین مراکز درمانی و بهداشتی توزیع شده است.
۱۷۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات در اختیار معاونتهای دانشگاه و شبکههای بهداشت و درمان قرار گرفت
وی اظهار داشت: علاوه بر تجهیزات خریداری شده برای مراکز بهداشتی درمانی، مبلغ ۱۷۰ میلیارد ریال نیز جهت خرید تجهیزات و سایر هزینههای مرتبط در اختیار معاونتهای دانشگاه، شبکههای بهداشت و درمان و بیمارستانها قرار داده شده تا هر زمان لازم بود، راسا اقدام به خرید تجهیزات کند.
مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: علاوه بر این تهیه مواد ضدعفونی و الکل برای مردم با همکاری سازمان صنعت و معدن استان انجام شد.
فرهادی تصریح کرد: در این مدت داروخانهها فعالیت خوبی داشتند، ضمن این که ماسک، دستکش، الکل و مواد ضدعفونی به میزان لازم جهت توزیع در اختیار داروخانههای دولتی قرار داده شد.
وی اظهار کرد: تهیه و توزیع ماسک برای مردم و سایر دستگاههای اجرایی به سازمان صمت واگذار شده هست.
۵۰ هزار ماسک به صورت روزانه تولید میشود
مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: با هماهنگی که با سازمان صمت انجام شده، در استان ۵۰ هزار ماسک به صورت روزانه تولید میشود.
فرهادی افزود: با این روند همان گونه که مشکل ژل و الکل برطرف شد ظرف هفته آینده مشکل ماسک نیز مرتفع خواهد شد.
وی تأکید کرد: هیچ گونه مشکل و کمبودی در تهیه لباس و ماسک برای کادر درمانی و بهداشتی در سطح استان لرستان وجود ندارد و ان شاالله با همکاری هم استانیهای فهیم به زودی کرونا را شکست خواهیم داد.
نظر شما