به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست غروب سهشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: طرح فاصله گذاری اجتماعی تا ۲۰ فروردین ماه تمدید میشود و بعد از آن اگر لازم باشد طرح به صورت ملی و یا اینکه با توجه به ظرفیت و وضعیت هر استان به طور استانی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به روز طبیعت و ۱۳ فروردین ماه بیان کرد: امسال باید مردم با توجه به شیوع بیماری کرونا ۱۳ فروردین متفاوت و بدون حضور در پارکها و طبیعت در خانه تجربه کنند از مردم عاجزانه میخواهیم این روز را به خاطر حفظ جان و سلامت خود و اطرافیان در خانه مانده تا حلقه انتشار کاهش یابد.
استاندار قم افزود: در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی اعمال قانون با ملایمت صورت میگیرد و به نظر میرسد با توجه به مشارکت و همراهی مردم نیازی به اعمال اجبار نیست؛ در مرحله نخست تنها تذکر داده میشود ولی اگر لازم باشد الزامات شدیدتری اتخاذ خواهد شد.
وی عنوان کرد: تدابیر و اقدامات صورت گرفته در قم با توجه به اینکه جزو استانهای درگیر و بحرانی بودیم مطلوب بود و قم میتواند الگویی برای دیگر استانهای کشور باشد؛ همچنین در کشور این بحران خوب مدیریت شد و خوشبختانه از کشورهایی که ادعای تکنولوژی و قدرت میکردند موفقت تر بودیم.
ارسال پیامک ثبت نام در سامانه برای رانندگان
سرمست گفت: باید آن افرادی که در مسافرت هستند و قرار است پایان تعطیلات وارد قم شوند با بررسی اطلاعات خودرو و دریافت شمارههای همراه رانندگان آنها به آنان پیامکهای اطلاع رسنی مبنی بر ثبت نام خود و خانواده در سامانه برای غربالگری ارسال شود.
به گفته وی، همچنین برای اطلاع رسانی مبنی بر خانه ماندن در ۱۳ فروردین به بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک پیامک ارسال خواهد شد که جا دارد از شرکت مخابرات قم در همکاری در زمینه ایجاد کسب و کار الکترونیکی و اجرای طرح بسیج مبارزه با کرونا تقدیر و تشکر کرد.
استاندار قم خطاب به کمیته اطلاع رسانی این ستاد گفت: باید تصمیماتی اتخاذ شود تا ضمن اطلاع رسانی و تهیه اخبار و گزارش و یا تولید محتوای هنری در زمینه بحران کرونا تصمیماتی اتخاذ شود تا تولید محتوا در فضای مجازی در شرایط کنونی مدیریت و نظارت شود تا از بروز محتواهای تخریبی و شایعات جلوگیری شود.
لزوم هدفمندسازی حمایت از خانوادههای آسیبپذیر
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمایت از افراد و خانوادههایی که کسب و کار آنها متضرر شده است، بیان کرد: در قم ما ظرفیت خوبی در زمینه کمک و حمایت داریم، وجود مراجع عظام تقلید و روحانیون و مجمع خیرین سلامت که از شیوع بحران تاکنون همراهی خوبی هم در زمینه کمک و حمایت به بخش درمان و هم خانوادههای آسیب پذیر داشتند جای تقدیر دارد.
سرمست افزود: باید کمکها و حمایتها هدفمند و با هماهنگی بین دستگاهها و ستادهای مردمی صورت گیرد؛ همچنین تدابیر مناسبی هم برای دوران بعد از بحران کرونا اندیشیده شود تا با بحران جدیدی روبرو نشویم خیلی از کسب و کارها در این مقطع زمانی آسیب دیدند که باید از آنها حمایت شود.
پیگیری خرید دستگاه زباله سوز
وی با اشاره به ضرورت وجود دستگاه زباله سوز در بیمارستانهای قم، عنوان کرد: با توجه به شرایط خاص استان و وضعیت آن خرید دستگاه زباله سوز اهمیت دارد و باید به طور جدی این امر پیگیری شود و اگر لازم باشد از اعتبارات استان برای خرید این نوع دستگاه استفاده خواهد شد.
استاندار قم اظهار داشت: باید دستگاههای مرتبط مانند محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری قبل از استعلام قیمت این نوع دستگاه در زمینه ضرورت این نوع دستگاه به اجماع برسند و اکنون موقعیت مناسبی برای درخواست این نوع دستگاه از خیرین و مجمع سلامت است.
وی در پایان بار دیگر از مردم قم خواست همان طور که در ابتدای بحران با کاهش ترددهای خود با ستاد بحران همکاری داشتند روز طبیعت هم با در خانه ماندن خود ضمن حفظ سلامتی به کاهش بحران و کاهش شیوع بیماری هکاری و مشارکت داشته باشند.
نظر شما