سید مهدی طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از هفتم فرودین ماه سال جاری و همزمان با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی بازرسان بهداشت محیط با مشارکت دستگاههای مرتبط، بیش از یک هزار ۴۰۰ بازرسی از مراکز تجمعی سیستان و بلوچستان انجام دادند.
وی با اشاره به اینکه طرح فاصله گذاری اجتماعی با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس تا ۲۰ فروردین ماه ادامه دارد، افزود: در این طرح مشاغل مختلف و واحدهای صنفی، اداری و خدماتی بر اساس میزان نیاز مردم به ۳ گروه تقسیم شدهاند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: یک گروه از این مشاغل همانند نانواییها، میوه فروشیها، قصابیها، لبنیاتیها و سایر واحدهای عرضه کننده مواد غذایی حتماً باید فعالیت شأن همانند قبل استمرار داشته باشد.
وی با تاکید بر ضرورت رعایت کامل موازین بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی گفت: علاوه بر دستورالعملهای معمول و همیشگی که باید از سوی اصناف و عرضه کنندگان مواد غذایی در همه زمانها رعایت شود، در زمان همه گیری لازم است تا جدیّت بیشتری در رعایت دستورالعملهای قبلی و اتخاذ تدابیر شدید تر برای قطع چرخه انتقال انجام شود.
طباطبایی تصریح کرد: مهمترین نقطه قوت نظام بهداشت هر کشور انجام رفتارهای پیشگیرانه توسط متصدیان تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی و هوشمندی مردم در انتخاب اقلام سالم است و در این میان نظارتهای بهداشتی توسط واحدهای نظارتی نیز تنها مکمل اقدامات فوق است.
وی با اشاره به اینکه در همین راستا یک هزار ۴۰۰ بازرسی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توسط بازرسان بهداشت محیط با مشارکت دستگاههای مرتبط از مراکز تجمعی انجام شده است، بیان کرد: طی بازرسیهای انجام شده از مرکز تجمعی برای بیش از ۲۲۱ واحد صنفی اخطاریه صادر شده است و ۳۸ مورد نیز به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.
نظر شما