به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل مکرمی فر پیش از ظهر امروز در همایش تقدیر از خادمان میراث فرهنگی گفت : با توجه به موزه ، تاریخ ، تمدن و موزه شناسی اظهار داشت : ما می توانیم برای هر رشته یا سازمان خاص یک موزه تخصصی داشته باشیم مانند موزه برق و آشنایی با ابزار آن در ایران ، موزه آب یا موزه تلفن و موزه های بسیار دیگری که تاکنون به صورت تخصصی به آنها توجه نشده را تشکیل دهیم.
وی افزود : در خصوص بحث موزه مردم شناسی از لحاظ کیفی و کمی و فنی در حد مطلوبی به سر نمی بریم و تلاش براین است که بتوانیم موزه ها را گسترش دهیم.
مکرمی فر بیان کرد : تا کنون نگرش به موزه ها تنها به صورت مکان های تفریحی و علمی بوده است و این نگرش باید صلاح شود .
وی اظهار داشت : موزه ها مکان هایی علمی برای پژوهشگران محققین و دانش آموزان و دانشجویان به شمار می رود که باعث بالا بردن سطح دانش و آگاهی آیندگان خواهد شد .
این مسئول همچنین تصریح کرد : با توجه به حرکت 7 هزار ساله تمدن تاریخ ایران توانسته ایم تا حدودی آنچه از گذشته به جا مانده را مرمت و نگهداری کنیم.
وی در ادامه با مقایسه وضعیت موزه آسیا با سایر کشورهای دنیا گفت : در مقایسه با کشورهای آسیایی که بالای دو هزار موزه وجود دارد کشورهایی مثل چین بیش از سه هزار موزه دارند و کشورهای آمریکایی از 6 هزار موزه برخوردار هستند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در خصوص پروژه طرح موزه جدید خراسان که در حال ساخت است و به صورتی تخصصی احداث می شود یادآور شد : تا کنون 30 درصد از مراحل پروژه موزه میراث فرهنگی صورت گرفته است و بقیه در حال ساخت است .
وی بیان کرد : 5/8 میلیارد تومان بودجه برای ساخت این موزه اعتبار لازم است و طبق برنامه ریزی های به عمل آمده این موزه تا سال 88 به بهره برداری خواهد رسید .
در این همایش کلیپی از آمار موزه های ساخت شده ارایه شد و از خادمان میراث فرهنگی طی یک سال گذشته تقدیر شد .
نظر شما