۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۳۹

عضو هیات امنای تامین اجتماعی به مهر اعلام کرد؛

فروش شستا کفاف یک ماه هزینه های تامین اجتماعی

فروش شستا کفاف یک ماه هزینه های تامین اجتماعی

عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه فروش کل شستا کفاف یک ماه هزینه های سازمان را می‌دهد، گفت: پالایشگاه لاوان در ازای بدهی واگذار شده است.

اکبر شوکت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قرار بود دولت از سال ۹۷، هر سال ۵۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی پرداخت کند که متأسفانه این مبلغ تخصیص نیافت و فقط در سال گذشته ۳ یا ۴ هزار میلیارد تومان به حساب سازمان واریز شد و همچنین به دلیل مطالبات وزارت بهداشت از تأمین اجتماعی، در روزهای پایانی سال ۹۸، دولت مبلغی از اسناد خزانه به تأمین اجتماعی پرداخت کرد تا بتواند بدهی‌های خود را پرداخت کند.

وی خاطرنشان کرد: هر ماه تأمین اجتماعی برای پرداخت حقوق بازنشستگان و هزینه‌های جاری خود چندین هزار میلیارد تومان هزینه می‌کند در حالی که توانایی تأمین این منابع را ندارد و مجبور است از بانک رفاه وام بگیرد و در مجموع میزان وام‌های دریافتی آن به ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید و مجبور شد پالایشگاه لاوان و همچنین سهام یکی از شرکت‌های بزرگ خود را در ازای بدهی‌ها به بانک رفاه واگذار کند.

عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی افزود: بخش اعظم پرداختی‌های تأمین اجتماعی توسط حق بیمه‌هایی که کارفرمایان واریز می‌کنند تأمین می‌شود که از ابتدای شیوع کرونا این موضوع هم به تعویق افتاد و پیش بینی می‌شد ۸ تا ۹ هزار میلیارد تومان حق بیمه دریافتی طی این مدت داشته باشد در حالی که تا امروز ۵۰ درصد هم پرداخت نشده است.

شوکت به بدهی دولت به تأمین اجتماعی اشاره کرد گفت: میزان بدهی‌های دولت در حال حاضر به بیش از ۲۵۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد در حالی که دولت اعلام می‌کند که بدهی‌ها نصف این مبلغ است.

به گفته وی سال گذشته ۳۰ هزار میلیارد تومان میزان بدهی سنواتی دولت به سازمان تأمین اجتماعی بود که اگر آن را در ۷ سال گذشته دولت روحانی ضرب کنیم، میزان بدهی‌ها بسیار بیشتر از مبلغی که دولت عنوان می‌کند، می‌شود.

وی افزود: حتی اگر کل شرکت سرمایه گذاری شستا را نیز واگذار کنیم فقط کفاف خرج یک ماه سازمان تأمین اجتماعی را می‌دهد.

شوکت گفت: سال گذشته کل سود شستا به اندازه ۷ تا ۸ هزار میلیارد تومان بود که هزینه یک ماه سازمان تأمین اجتماعی است و ۱۱ ماه دیگر را باید از حق بیمه‌ها پرداخت کنیم و عملاً با مشکل کسری بودجه روبرو می‌شویم.

عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: فروختن اموال و دارایی تأمین اجتماعی برای تأمین پرداخت مستمری‌ها و هزینه‌های جاری کار درستی نیست و معنای خوبی نیز ندارد و مانند این است که لباس خود را برای تأمین غذای روزانه بفروشیم.

کد خبر 4893798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ناشناس IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
      0 0
      دولت در مواقع نیاز از تامین اجتماعی برداشت می کند و این صندوق را حق خود می داند برایش رئیس منصوب می کند و.....ولی برای همسان سازی میگه به ما ربطی نداره؟!
    • عباس IR ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
      0 0
      دولت با این کار می خواهد سازمان تامین اجتماعی را ورشکست و نابود کند همان گونه که هنوز میزان افزایش حقوق مربوط به این سازمان اعلام نشده و همچنین به علت عدم پرداخت بدهی خود دارد آینده کارگران را نابود
    • حمیدرضا IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
      0 0
      با سلام، مسئولین عزیز و زحمتکش به مدیریت خودتون هم یک تلنگری بزنید.حقوق های نجومی ، اضافه کاریها و ماموریت های و بریز و بپاش های هزار میلیاردی خود را کم کنید تا بتوانید ۱۱ ماه دیگر رو از اونجا بدید.
    • AE ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
      0 0
      ضعف مدیریت و پرکردن جیب با حقوق های نجومی اشک تمساح برای غول زدن دولت وسرکیسه کردن مردم با انهمه واریزی ها که اگر سرمایه گذاری شود چندبرابر می شود را
    • IR ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
      0 0
      یکم از حقوق کارمندای از خود راضی تامین اجتماعی کم کنن و سیستم های الکترونیک راه اندازی کنن تا اینهمه نیرو جذب نکنن و اینهمه ساختمون هزینه نکنن حل میشه وگرنه اگر به همین فرمون اگر بخوان ادامه بدن....