به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران در حالی به دلیل شیوع ویروس کرونا با تعطیلی روبرو شد که پرسپولیس تا پایان هفته بیست و یکم با ۴۷ امتیاز در حالی صدرنشین است که با تیمهای دوم و سوم جدول، اختلاف ۱۰ امتیازی دارد.
با این حال باشگاه پرسپولیس با وجود موفقیتهای متوالی تیمش در فوتبال باشگاهی ایران با مشکلات مدیریتی فراوان دست و پنجه نرم میکند. محمدحسن انصاریفرد در همان روزهای ابتدایی تعطیلی بازیها به دلیل اختلافات شدید با هیأت مدیره، از مدیرعاملی استعفا داد تا مهدی رسول پناه به عنوان رئیس هیأت مدیره قبول مسئولیت کرده و سرپرست باشگاه شود.
ایرج عرب نیز در نیم فصل رقابتهای لیگ برتر به دلیل اختلاف با انصاریفرد مدیرعامل وقت پرسپولیس از هیأت مدیره کنار رفت تا روزهای سخت مدیریتی با کوهی از بدهیهای مالی فرا برسد.
پس از جدایی انصاریفرد، مهدی محمدنبی نیز از جمع چهار نفره هیأت مدیره جدا شد. او رفتن به ساختمان فدراسیون را برای نشستن روی صندلی دبیرکلی به ماندن در هیأت مدیره پرسپولیس ترجیح داد.
از این رو از جمع پنج نفره هیأت مدیره پرسپولیس در ابتدای فصل تنها مهرداد هاشمی، مهدی رسول پناه و علی رغبتی باقی ماندند تا راهکاری را برای تأمین بدهی دو میلیون یورویی پرسپولیس و همچنین کسری بودجه نزدیک به ۲۵ میلیارد تومانی سرخها بابت باقیمانده قرارداد با بازیکنان این تیم را برای فصل جاری تأمین کنند.
مهرداد هاشمی مدیرعامل اسبق باشگاه سایپا تهران که محکومیتهای پرسپولیس از سوی فیفا بابت عدم پرداخت مطالبات بازیکنان و مربیان خارجی را بر عهده گرفته است در ظاهر حاضر به پذیرش مدیرعاملی نشد. هر چند که در این مورد گفته میشود او بی میل به قبول مسئولیت مدیرعاملی نیست و تلاشهایی را هم در همین زمینه صورت داده است.
باشگاه پرسپولیس با کارگزار رسمی خود در جهت استفاده از برند باشگاه برای درآمدزایی نیز به مشکل خورده و میخواهد سهم پرسپولیس رادر این قرارداد بیشتر کند اما مدیران این شرکت تاکنون حاضر به پذیرش این شرط نشده اند.
همچنین سرخها هنوز موفق به جذب اسپانسر برای ادامه رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا نشده اند تا بتوانند پولی دریافت کرده و بدهیهای خود را تا حدودی پرداخت کنند. این اتفاق به خاطر اختلاف نظر بین سه عضو فعلی هیأت مدیره پرسپولیس رقم خورده است.
بن بست فعلی پرسپولیس در عقد قرارداد با شرکتهای تجاری برای تأمین منابع مالی و حجم انبوه طلبکاران سبب شده تا بحران مالی در این باشگاه بیشتر از گذشته شود و هیأت مدیرهای که با یکدیگر اختلاف سلیقه پیدا کرده اند کاری از پیش نبرند.
اتفاقی که باعث شده تا هر یک از اعضا گفتگو های جداگانه ای را با مسعود سلطانی فر وزیر ورزش داشته و او را در جریان تصمیم گیریهای جاری نیز قرار دهند تا منتظر تصمیم نهایی رئیس حقوقی مجمع باشگاه پرسپولیس برای سامان دادن به وضعیت فعلی چینش اعضای هیأت مدیره باشد.
در این میان نیاز هیأت مدیره پرسپولیس به دو عضو جدید دست وزیر ورزش را باز گذاشته تا در مذاکره با گزینههای مد نظرش، نیم نگاهی هم به انتخاب مدیرعامل از بین دو عضو جدید داشته باشد. در این رابطه گفتگوهایی هم بین وزیر ورزش و چند مدیر باسابقه ورزشی صورت گرفته و این احتمال وجود دارد که مدیرعامل جدید پرسپولیس از افرادی غیر از سه عضو فعلی هیأت مدیره انتخاب شود.
نظر شما