وی به تشریح جزئیات و بخشهای مسابقه ملی کرونایی پرداخت و تصریح کرد: نخستین بخش از این مسابقه آموزشی است، گفت: این بخش شامل پوشش و ارائه سرفصلهای دروس دانشگاهی است که در این بخش، فرد نباید به طور حتم دانشجو باشد و میتواند خصوصیاتی از جمله پخش پیام اصلی به صورت ساده و مؤثر، پخش کند که سبب ایجاد احساسات در بینندگان شده و به خاطر آوردن آن نیز ساده باشد.
وی بیان کرد: بخش مهارتی مسابقه فرصتسازی کرونایی نیز شامل ارائه و آموزش مهارت خود جهت جذب افراد به مهارت عنوان شده و بخش اخلاق نیز شامل پوشش چالشها، مسائل و معضلات اخلاقی در جامعه و ارائه راه حل و نتایج رعایت کردن آن خصیصه اخلاقی است.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای شهید باهنر شیراز یکی دیگر از بخشهای مسابقه فرصتسازی کرونایی را خلاقیت عنوان کرد و گفت: این بخش نیز شامل به نمایش گذاشتن خلاقیت و نوآوری با هدف ایجاد و پرورش فرهنگ تفکر، خلاقیت، خردورزی و تخیل است.
جامعی بیان کرد: در این بخش جذاب و حافظ علایق، مختصر و فاقد پیچیدگی تفکر و بحث بیشتر را تشویق کند نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه یکی دیگر از بخشهای مسابقه ملی تولید محتوای فنورز (فرصت کرونایی) در زمینه فرهنگسازی سلامت و آسیبهای اجتماعی است، افزود: این بخش شامل ترویج شیوه زندگی سالم، ترویج دیدگاه (پیشگیرینگر بجای درماننگر) آموزش سلامت همگانی مؤثر با رویکرد پیشگیرانه، تعامل جذاب و مؤثر اثر با مخاطبان، صحت علمی محتوا و القای مؤثر پیام است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس با بیان اینکه توجه به موضوعهای جسمی، روانی و آُسیبهای اجتماعی به عنوان یک محور مهم در مسابقه ملی فرصت کرونایی مورد توجه و تاکید قرار گرفته است، خاظرنشان کرد: علاقهمندان به شرکت در مسابقه در موضوع جسمی میتوانند در مواردی از جمله، توصیههای پزشکی، بهداشتی، تغذیه سالم، ورزش، استرس و اضطراب بر سلامت جسم، در موضوع روانی، آسیبهای اجتماعی، امیدافزایی، مدیریت استرس و اضطراب، مثبت اندیشی و همچنین در موضوع آسیبهای اجتماعی کودکآزاری، کودک خیابانی، فرار از منزل، بزهکاری و سایر موارد در این زمینه تولید اثر داشته باشند.
جامعی در بخش دیگری از سخنان خود، با قدردانی از دکتر صالحی عمران رئیس، دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر دستگردی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی و همچنین سایر مسئولان دانشگاه فنی و حرفهای کشور در برگزاری برنامههای فرهنگی بیان کرد: دانشکده فنی و مهندسی شهید باهنر شیراز یکی از پیشروترین دانشکدههای فنی و حرفهای ۱۸۱ گانه کشور در انجام فعالیتهای فرهنگی به شمار رفته و همواره میزبانی و داوری رویدادهای مختلف ملی دانشگاه فنی و حرفهای کشور را عهدهدار است که امیدواریم مسابقه ملی تولید محتوا (فرصت کرونایی) را نیز با تلاش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای فارس و هستهها و انجمنهای علمی این دانشگاه به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم.
در ادامه امیرحسین محرر دبیر علمی اجرایی نخستین دوره نخستین مسابقه ملی تولید محتوای فنورز (فرصتسازی کرونایی) نیز با بیان اینکه آثار دریافتی این مسابقه پس از ارسال در مرحله اول پیش داوری و در سایت به نمایش گذاشته میشود، اظهار داشت: بازدیدکنندگان از سایت نیز میتوانند به هر یک از آثار تنها یک بار امتیاز دهند و ۲۵ درصد از امتیاز کل داوری در مرحله دوم از امتیاز بازدیدکنندگان است.
محرر با بیان اینکه شرکت در مسابقه به صورت تیمی و انفرادی است، خاطرنشان کرد: قالبهای آثار نیز شامل انیمیشن و فیلم (مستند – آموزشی – داستانی، پادکست، رادیو اینترنتی، پویا نمایی، موشن گرافیک و تصویرسازی محتوایی است.
وی بیان کرد: مهلت ارسال آثار مهلت ارسال آثار از طریق سامانه تا ۲۵ اردیبهشت ۹۹، پایش و اطلاعات داوری ۱۵ خردادماه و مراسم اختتامیه و اعلام برترینها نیز ۲۲ خردادماه است.
به گزارش خبرنگار مهر، دبیرخانه نخستین دوره مسابقات ملی تولید محتوا (فن ورز) دانشکده فنی و حرفهای شهید باهنر شیراز میباشد و علاقهمندان برای شرکت در مسابقه ملی فرصتسازی کرونایی دانشگاه فنی و حرفهای کشور میتوانند به درگاه اینترنتی forsatcorona.tvu.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفنهای ۰۹۹۰۹۷۶۸۲۱۱ تماس برقرار کنند.
نظر شما