به گزارش خبرنگار مهر، رضوان حکیمزاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی «در انتهای الوند» که صبح امروز روی آنتن رفت با بیان اینکه گنجینه با ارزشی به نام معلمان پرتلاش و با انگیزه را در کشور داریم که در کوتاهترین زمان برای همراهی ما در آموزش مجازی بسیج شدند، گفت: معلمان به صورت خلاقانه و خودجوش از امکانات شخصی برای آموزشش مجازی بهره بردند. استفاده از در یخچال به عنوان تخته برای آموزش تا سایر خلاقیتها را این روزها شاهد بودیم. در نهایت هم از اپلیکیشن شاد رونمایی شد.
وی اضافه کرد: شبکه شاد صرفاً کاربری آموزشی دارد و هیچ فعالیت دیگری توسط آن صورت نمیگیرد و والدین باید آن را روی تلفن همراه خود نصب کنند. رسماً از اول اردیبهشت ماه در دوره ابتدایی کل کلاسهای مدرسه مجازی شاد را دایر خواهیم کرد.
حکیم زاده گفت: در کنار آن برای دانش آموزانی که به اینترنت دسترسی ندارند راهبران آموزشی ما فعال شده اند و درس نامههایی را تهیه کرده و به مناطق دانش آموزان بردند و این آموزشها را در کنار آموزشهای تلویزیونی ملی، استفاده از پتانسیل صدا و سیمای استانها پی میگیریم.
معاون آموزش ابتدایی بار دیگر در این برنامه تلویزیونی تاکید کرد: شرایط بازگشایی مدارس قابل پیش بینی نیست و تابعی از تصمیم ستاد ملی مبارزه با کروناست. سلامت دانش آموزان برای ما اولویت است و دو اصل دیگر این است که متناسب با هر شرایطی آموزش را تداوم ببخشیم و دیگر اینکه اطمینان بدهیم به والدین که نگرانی بابت ضعف پایه تحصیلی فرزندانشان نداشته باشند که با هر روش ممکن زمان بازگشایی مدارس آن را جبران میکنیم. تنها کاری که ما انجام دادیم که برای شرایط مخالف سناریویهای مختلف در نظر گرفتیم اما مصمم هستیم اگر وضعیت همین طور ادامه پیدا کرد سال تحصیلی را به موقع به پایان برسانیم.
وی درباره اینکه آیا آموزش تلویزیونی مخالفانی هم داشت، بیان کرد: من ندیدم کسی مخالفت کند ولی پیامها برای بهبود برنامهها به دست ما میرسید و روشهای مختلف را پیشنهاد میدادند. همه تجربه را آوردند وسط. در سری جدید هم با معلمان داوطلب هم مصاحبه شد و به تناوب سعی کردیم با توجه به زمان محدود از همه معلمان داوطلب استفاده کنیم.
حکیم زاده درباره اینکه با توجه به اینکه برخی دانش آموزان به آموزش مجازی عادت کرده اند، در صورت بازگشایی مدارس ممکن است سخت بشود آنها را به پشت نیمکتها برد گفت: بچهها دلشان برای مدرسه و بودن با دوستانشان تنگ شده است. شاید قبلاً که دو سه روز مدارس تعطیل میشد حس خوبی داشتند اما دارند به ارزشهای بودن در مدرسه پی میبرند. اولین پیامهای دانش آموزان در شبکه شاد این بود که دلمان تنگ شده است و تقریباً از هفته دوم تعطیلات پیامهای دانش آموزان را داشتیم که احساس دلتنگی بودن با دوستان و آموزگارانشان را داشتند. شاید پس از این بحران همه ما قدر ارتباطهای راحتی که با یکدیگر داشتیم را بدانیم.
نظر شما