به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی عظیمیان با اشاره به رشد کمی و کیفی تعداد شتابدهندهها، در بازه زمانی ۱۲ ماهه اخیر اظهار کرد: توسعه کمی و کیفی شتابدهندهها پیش نیازی اساسی در مسیر افزایش کمی و پویایی استارت آپها و کسب و پارهای جدید است. بر این اساس این مرکز سعی دارد تا موانع رشد شتابدهندهها مرتفع شود.
رئیس مرکزشتابدهی نوآوری افزود: تعداد شتابدهندههای دارای تاییدیه در سال ۱۳۹۸ به ۵۵ واحد افزایش یافت و امیدوار هستیم این رقم در سال جاری با رشد بیشتری همراه باشد.
وی بیان کرد: از جنبه کیفی مرکزشتابدهی نوآوری، یک برنامه منسجم برای ارزیابی مستمر شتاب دهندههای فعال در دست اجرا دارد که به صورت دورهای و در پایان هر فصل مورد ارزیابی قرار میگیرند که در آن تطبیق اقدامات و عملکرد شتاب دهندهها با برنامههای مصوب ایشان مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس مرکز شتابدهی نوآوری به بسته حمایتی تدوین شده جهت حمایت از فعالیت این مرکز، اشاره کرد و اظهارکرد: این حمایتها از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بصورت تسهیلات یا حمایتهای بلاعوض است، بسته حمایت مالی در دو بخش تعریف شده است، یک سرفصل حمایت مالی شامل تسهیلاتی میشود که در قالب تامین هزینه رهن فضای کاری و به صورت قرض الحسنه به آنها پرداخت میشود.
عظیمیان گفت: همچنین به ازای استارت آپهای موفق خروجی از شتابدهنده، مبالغ بلاعوضی نیز به شتاب دهندههای عضو مرکز تخصیص مییابد که مبلغ مذکور حداکثر برای ۲۰ استارت اپ موفق خروجی پرداخت میشود.
نظر شما