۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸

به بهانه مشکل جدید استقلال؛

شیادان و فرصت طلبانی که از ضعف مالی فوتبال استفاده می‌کنند

شیادان و فرصت طلبانی که از ضعف مالی فوتبال استفاده می‌کنند

سودجویی خصیصه برخی از فرصت طلبانی است که از فضای هواداری استقلال و پرسپولیس برای کلاه خود نمد بافته تا از آشفته بازار فوتبال کسب شهرت نمایند.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از درج اخباری مبنی بر احتمال جعل در فیش ارسالی واریز مبلغ توسط یک هوادار استقلال ساکن خارج از کشور، مشخص شد این فرد در همین خصوص سابقه داشته و پیش از این هم با نزدیک کردن خود به مدیران سابق این باشگاه رفتاری این گونه داشته و باعث خشم و نفرت برخی از بازیکنان خارجی این تیم شده تا جایی بعضی‌ها که جدایی تعدادی از ستاره‌های سابق استقلال که به طرز ناگهانی اتفاق افتاد را حاصل همین رفتار می‌دانند.  

فردی ایرانی ساکن خارج از کشور که گفته می شود کمتر از تعداد انگشتان دست به ایران سفر کرده و خود را هوادار متمول تیم استقلال می‌داند، در گذشته هم با نزدیک شدن به مدیران وقت این باشگاه و ادعای پرداخت‌های کلان مالی مدیران سابق این مجموعه را اغوا و از این راه برای خود کسب شهرت کرده بود. هرچند این شهرت از نوع منفی بود، اما گویا این فرد و افرادی از این دست به ضرب المثل «بدنامی بهتر از گمنامی است» اعتقاد ویژه‌ای دارند.

وی اولین نفری نبود که مدیران استقلال را اغوا کرد و استقلال هم اولین باشگاهی نبود که از طریق این افراد به دردسر افتاد. در گذشته در همین استقلال نفرات دیگری هم بوده که به اسم کمک به باشگاه نزدیک شده، از قِبَل این باشگاه برای خود شهرتی دست و پا کرده و پس از آن به دنبال کار خود رفته است.

باشگاه های ملوان انزلی، صبای قم، ابومسلم مشهد، ماشین سازی تبریز، استقلال اهواز و چند تیم دیگر را می توان نام برد که افرادی با ادعای کمک و حتی خرید سهام باشگاه به آن نزدیک شده و مشخص شده که شرایط مالی آنها حتی ضعیف تر از یک فرد کاملا معمولی در جامعه است و این افراد برای شهرت طلبی چنین ادعاهایی را مطرح کرده اند. 

مصداق عینی این موضوع فردی بود که سالها پیش ابتدا ادعای خرید امتیاز ملوان انزلی را داشت و بعد از حدود یک ماه نشست و برخاست با افراد مختلف و مسئولان انزلی، ناگهان ناپدید شد و بعد از مدتی سر از قم در آورد و مدعی خرید سهام این باشگاه صبا شد. این فرد ادعای تملک املاک فراوانی در تهران و اطراف آن را داشت. 

وی در یکی از نشست های ابتدایی با مسئولان برای خرید امتیاز صبا قم، درخواست عجیبی از یکی از حاضرین در جلسه داشت و از این فرد خواست تا برای تلفن همراهش شارژ بخرد! تا امکان تماس گرفتن داشته باشد.

اخیرا نیز فردی مدعی شد که می‌تواند امتیاز یکی از تیم های خوب لیگ یکی را بخرد و حتی اعلام شد که این اتفاق افتاده و وی در همان ساعات اولیه سرمربی تیم را تغییر داد. گذشت کمتر از یک روز از این اتفاق، مشخص شد این فرد در حسابش کمتر از یکصد و پنجاه هزار تومان پول دارد و این در حالی بود که وی تعهدی بالای 50 میلیارد برای خودش ایجاد کرده بود.

فرد دیگری بود که در زمان به مزایده گذاشتن سرخابی‌ها در گذشته ادعای خرید باشگاه پرسپولیس را داشت و وانمود می کرد که عزمی جزم در این خصوص دارد. اما حضور وی روز برگزاری مزایده با خودروی پراید تبدیل به سوژه خبری شد تا جایی که وی خیلی زود مراسم مزایده را ترک کرد و دیگر هرگز در فوتبال نامی از او مطرح نشد.

به مورد دیگری در استقلال اشاره می‌کنیم. فردی که در گذشته نه چندان دور مدعی خرید باشگاه استقلال شد و در ورزشگاه آزادی به صورت اتفاقی عکسی از خود کنار یکی از مسئولان باشگاه گرفت و با آن عکس مانور فراوانی در فضای مجازی داد تا عده زیادی از هواداران باشگاه استقلال را تحت تاثیر خود قرار دهد. واژه «دکتر کنار دکتر» از سوژه هایی بود که در آن روزها هواداران استتقلال آن را بین خود دست به دست می کردند.

باشگاه‌های فوتبال ایرانی که عمدتا با ضعف مالی مواجه بوده و برای تامین منابع مالی و هزینه‌ها ناچارند به هر دستاویزی چنگ بیندازند، در بسیاری از موارد با علم به این که ادعای این افراد دور از واقعیت است، ناچارند با طناب آنها به چاه رفته تا اگر حتی کمتر از یک درصد شانسی وجود داشته باشد، از آن استفاده کنند. 

همه میدان دادن به چنین افرادی تنها دلیلش نا آگاهی و کم تجربگی مدیران فوتبال نیست. بلکه عمده علت آن ضعف مالی است که مدیران را مجاب به امتحان کردن همین اندک شانس خود می کند. 

کد خبر 4909720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha