۲ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۴۹

محسن حکیم در گفتگو با مهر :

درمان عبدالعزیز حکیم در تهران به خوبی دنبال می شود / دلیل اصلی انتقال حکیم از آمریکا به ایران پیگیری بهتر امور عراق بود

درمان عبدالعزیز حکیم در تهران به خوبی دنبال می شود / دلیل اصلی انتقال حکیم از آمریکا به ایران پیگیری بهتر امور عراق بود

مشاور سیدعبدالعزیز حکیم رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق با تکذیب شایعه برخی رسانه ها مبنی بر سیاسی بودن بیماری حکیم، تاکید کرد حال وی رو به بهبودی است و حکیم به طور مستمر با مسئولان عراقی از بیمارستانی در تهران در تماس است.

"محسن حکیم"  در گفتگو با خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری مهر درباره آخرین وضعیت جسمانی سید عبدالعزیز حکیم گفت : بعد از انجام تمام آزمایشهای لازم پزشکی و دیگر اقدامات لازم، نتایج خوبی را از بررسیهای پزشکی داشتیم و  تنها برخی از التهابات و ورمهای جزئی وجود دارند که کاملا قابل کنترل است .

وی تصریح کرد: وضعیت حکیم رو به بهبودی است و این مسئله به خوبی قابل درمان است و عملیات درمانی ایشان به خوبی انجام می شود.

مشاور سیاسی رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق گفت : یک تیم از متخصص ترین و خبره ترین پزشکان خاورمیانه در درمان ایشان مشغول به کارند و روند درمانی ایشان به طور کامل و در وضع خوبی پیش می رود .

وی ادامه داد : جای نگرانی نیست و به زودی به عراق بازخواهد گشت تا به خدمت خود به مردم عراق ادامه دهد .

حکیم گفت : سید عبدالعزیز در بیمارستان ساعت به ساعت در حال پیگیری امور عراق است و با سایر مسئولان عراقی در ارتباط است .

محسن حکیم با تکذیب خبر برخی رسانه ها مبنی بر اینکه بیماری آقای حکیم سیاسی است، گفت : دلیل اصلی انتقال آقای حکیم به ایران، نزدیکی این کشور به عراق و سهولت کنترل اوضاع عراق از تهران است .

وی ادامه داد :  افراد متخصص تیم پزشکی ایران مورد تاییدند و کار آنها زبانزد خاص و عام است و حتی تیم آمریکایی هم کار آنها را تایید کرده است .

حکیم در پایان اظهار داشت : از این گذشته، آقای حکیم در اینجا بستگان و آشنایان بسیاری دارند که ایشان را تنها نمی گذارند . 

درعین حال که شورای مرکزی مجلس اعلا که 15 تن از رهبران این مجلس درآن عضویت دارند نشست های روزانه خود را به منظور به جریان انداختن فعالیت های مجلس اعلای اسلامی عراق برگزارمی کنند.

عبدالعزیزحکیم" ریاست بزرگترین فراکسیون پارلمان عراق یعنی ائتلاف عراق یکپارچه را نیز برعهده دارد که این فراکسیون متشکل از جناح های شیعی است و 115 کرسی ازمجموع 247 کرسی دارد.

مجلس اعلای اسلامی عراق که درپارلمان عراق 30 کرسی دارد، در سال 1982 تاسیس شد.

تیم پزشکی معالج رئیس فراکسیون ائتلاف عراق یکپارچه روز دوشنبه 31 اردیبهشت، در بیانیه ای آخرین وضعیت جسمانی وی را تشریح کرد.

در این بیانیه آمده است : پس از بررسی سرفه و درد سینه  سیدعبدالعزیز حکیم پس از یک سرماخوردگی کوتاه مدت در گذشته، آزمایش های آندوسکوپی رادیولوژیکی و کلینیکی در خصوص وضعیت حکیم نشان داد که ورم و لختگی خون در ریه وی وجود دارد.

سید عبدالعزیز حکیم پس از آنکه معاینات اولیه پزشکی درباره وی در مرکز درمانی شهر "هوستون" ایالت تگزاس آمریکا انجام شد؛ روز دوشنبه 31 اردیبهشت برای درمان به ایران منتقل شد.

کد خبر 491068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha