به گزارش خبرنگار مهر، اولین سمینار سراسری پیشگیری و درمان اعتیاد، روز گذشته با حضور جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری و جمعی از پزشکان عمومی در تالار غرضی بیمارستان میلاد آغاز به کار کرد.
جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری در این مراسم ضمن اشاره به معضل اعتیاد در کشور، خاطرنشان کرد: امروز معضل اعتیاد در کشور به اندازه ای مهم است که در کشور ستادی تحت عنون ستاد مبارزه با مواد مخدر راه اندازی گردید که رئیس ستاد، شخص رئیس جمهور و اعضای آن چند تن از وزرا و فرماندهان نظامی و انتظامی هستند.
دکتر محمدرضا جهانی در ادامه افزود: از آنجا که دشمنان ما پی برده اند که ایران در مقابل بمب، موشک و... مقاوم است و آسیبی نمی بینند لذا جوانان، این نیروی مولد و فعال را مورد هدف گیری قرار داده اند تا از این طریق ضربه سنگینی به کشور وارد سازند بنابراین ضروری است هر کس با توجه به مسئولیتی که دارد برای رسیدن یک جامعه سالم تلاش کند.
وی در ادامه به سیاستهای مبارزه با مواد مخدر در کشور اشاره کرد و گفت: به طور کلی مقام معظم رهبری 11 سیاست کلیدی و راهگشا را ابلاغ نموده اند که در این میان می توان به مبارزه با عرضه، پیشگیری و درمان اشاره کرد.
جهانی ادامه داد: در بحث پیشگیری طرحهای خوبی مد نظر است که با تنظیم آنها بحث پیشگیری در اولویت قرار خواهد گرفت این در حالی است که هماهنگی هایی با وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، ادارات، کارخانجات و به خصوص صدا و سیما صورت گرفته که در این میان صدا و سیما بهترین همکاری را داشته است.
به گفته جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، درمان معتاد اولویت اول سیاستگذاری است به طوری که مبارزه با تقاضا در کار درمان شکل می گیرد و در این بخش نیز برنامه هایی پیش بینی شده است.
جهانی، هدف از اجرای طرح ملی درمان معتادان را ساماندهی آنها عنوان کرد و گفت: امروز در کشور از تعداد 350 هزار نفر معتاد به هروئین، 250 هزار نفر، تزریقی و 30 تا 50 هزار نفر کارتن خواب هستند.
وی همچنین اعتبار اختصاص یافته به درمان در سال جاری را 20 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اعتباری که برای این امر در نظر گرفته شده بود رقمی معادل 8/7 میلیارد تومان بود که با پیگیری های صورت گرفته این میزان به 20 میلیارد تومان افزایش یافت.
نظر شما