حجت الاسلام میثم یوسفی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر رونق و جهش تولید اظهار داشت: بر همین اساس قرارگاه حضرت خدیجه (س) به منظور کارآفرینی و توانمند سازی خانواده طلاب در کاشان تشکیل شد.
وی با بیان اینکه این قرارگاه تمام خانوادههای طلاب کارآفرین را تحت پوشش قرار میدهد، ابراز داشت: بیش از ۱۰ هسته مرکزی ساماندهی شده در این قرارگاه در حوزه توانمندسازی و اشتغال زایی خانگی برای خانوادههای طلاب فعالیت میکنند.
مدیر کل مرکز خدمات حوزههای علمیه کاشان افزود: اعضای قرارگاه حضرت خدیجه (س) نیز همزمان با شیوع کرونا در کاشان با توجه به مهارتهای این قرارگاه اقدام به فعالیتهای جهادی به صورت شبانهروزی داشته و دارند.
فعالیتهای قرارگاه حضرت خدیجه (س) فقط منحصر به اشتغالزایی نیست
وی با بیان اینکه فعالیتهای قرارگاه حضرت خدیجه (س) فقط منحصر به کارآفرینی و اشتغالزایی نیست، بیان داشت: طلاب و خانوادههای جهادی این قرارگاه در بخشهای مختلف همانند تغسیل اموات، خدمات رسانی به بیماران بستری در بیمارستانهای منطقه، ضدعفونی معابر عمومی، کنترل معابر ورودی و خروجی شهر، دوخت گان بیمارستانی، تولید ماسک و بستهبندی و توزیع بستههای ضدعفونی فعال بودهاند.
حجت الاسلام یوسفی با اشاره به اینکه تبدیل کارگاههای خیاطی به تولید ماسک و گان نمونهای بارز از فعالیتهای جهادی قرارگاه حضرت خدیجه (س) است، بیان داشت: تا پایان شیوع ویروس کرونا فعالیتهای جهادی این قرارگاه ادامه خواهد داشت و رسالت این قرارگاه علاوه بر توانمندسازی و کارآفرینی طلاب و خانواده ایشان با توجه به اتفاقات و حوادث زمان، همسان سازی میشود.
تأسیس قرارگاه جهادی پیامبر اعظم (عج) برای مقابله با شیوع کرونا
وی همچنین با اشاره به شیوع کرونا در کشور و شهرستان کاشان تصریح کرد: برای ارائه خدمات به مردم قرارگاه جهادی پیامبر اعظم (عج) با حضور جمعی از طلاب جهادی تأسیس شد.
مدیر کل مرکز خدمات حوزههای علمیه کاشان با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این قرارگاه جهادی خاطرنشان کرد: تهیه و توزیع بستههای غذایی و بهداشتی و ضدعفونی کردن معابر از جمله فعالیتهای طلاب عضو قرارگاه جهادی پیامبر اعظم (عج) کاشان است.
نظر شما