۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸

امام جمعه همدان:

جامعه کارگری در خط مقدم تولید قرار دارد

جامعه کارگری در خط مقدم تولید قرار دارد

همدان - امام جمعه همدان بابیان اینکه جامعه کارگری در خط مقدم تولید قرار دارد، گفت: کشور نیازمند ورود نیروی کار قوی است و رسیدن به این هدف نیز نیازمند حمایت از جامعه کارگری است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی ظهر امروز در دیدار با اعضای خانه کارگر همدان با اشاره به نامگذاری سال‌های اخیر در حوزه اقتصاد توسط رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: نامگذاری سال‌های گذشته نشان دهنده اهمیت اقتصاد و موضوع تولید در کشور است.

وی با بیان اینکه جامعه کارگری در خط مقدم تولید قرار دارد، عنوان کرد: در مسیر تحقق بیانات حضرت آقا که فرمودند کشور باید قوی شود، قطعاً نیازمند ورود نیروی کار قوی هستیم و رسیدن به آن هم نیازمند حمایت از جامعه کارگری است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه حمایت از جامعه کارگری یک گزاره قابل قبول برای همه افراد است، ابراز کرد: مسئله حمایت از جامعه کارگری، موضوعی مسلم است، اما وقتی این مسئله در مجرای عملیاتی وارد می‌شود اختلاف سلیقه‌ها خود را نشان می‌دهد.

جامعه کارگری ما نیازمند پژوهش‌های علمی عمیق اقتصادی است که راهکارهای عملی را به دولت ارائه دهد وی خواستار رفع مشکلات جامعه کارگری به صورت ریشه‌ای شد و گفت: جامعه کارگری ما نیازمند پژوهش‌های علمی عمیق اقتصادی است که راهکارهای عملی را به دولت ارائه دهد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: راهکارهای عمیق پژوهشی مطالعه شده می‌تواند مشکلات جامعه کارگری را به صورت زیر بنایی حل کند در غیر این صورت شاید با وجود افزایش ۲۱ درصدی تورم امسال در سال بعد با تورمی روبرو شویم که نه تنها این ۲۱ درصد آن را جبران نکند، بلکه ۲۰ درصد هم کمتر جبران خواهد کرد.

وی با بیان اینکه البته ایجاد تحولات بنیانی کار آسانی نیست، مطرح کرد: بنده در بحث نوع تقسیم بیت المال اعتراض دارم و آن را موضوع قابل نقدی می دانم و لذا باید بتوانیم در توزیع بیت المال کارکردهای اقتصادی بالای جامعه کارگری را هم لحاظ کنیم.

آیت الله شعبانی با اشاره به مراجعه ۹۲۰۰ نفر در همدان برای بیمه بیکاری، اظهار داشت: یک زمان فرد با وجود حقوق کم شاغل است و دریافتی دارد اما مشکل اصلی همانند شرایط فعلی است که با بیکاری افراد مواجه هستیم.

وی حمایت از تولیدات داخلی را یکی از راهکارهای تقویت تولید دانست و گفت: هر چه کشور به سمت و سوی فرهنگ مصرف و حمایت از تولیدات داخلی برود، قطعاً وضعیت کارگری ما نیز مناسب‌تر خواهد بود.

منافع کارفرما و کارگر به صورت همزمان تأمین شود

امام جمعه همدان با بیان اینکه باید منافع کارفرما و کارگر به صورت همزمان با هم تأمین شود، ابراز کرد: در رسیدگی به وضعیت کار باید شرایط اقتصادی کارگر و کارفرما را با هم مد نظر داشته باشیم و بدانیم که اگر کارفرما تقویت شود، کارگر هم تقویت خواهد شد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از راه حل‌های موجود، این است که کارگران به میزان کارکرد و بهره وری خودشان بتوانند حقوق دریافت کنند و به نوعی سهام دار قلمداد شوند.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه باید از جامعه کارگری به خاطر نجابت آنها تقدیر کرد، افزود: همه ما باید خودمان را موظف به حمایت از جامعه کارگری بدانیم و در قبال این قشر دغدغه مند باشیم.

وی با اشاره به اینکه ۲۷ هزار نفر که در شرایط فعلی آسیب دیده‌اند توسط قرارگاه مواسات در استان همدان شناسایی شده‌اند، عنوان کرد: کارگران بیکار شده پس از کرونا، نیازمند حمایت هستند و لذا می‌توان این ۹۲۰۰ نفر هم از طریق قرار گاه مواسات مورد حمایت قرار داد.

کد خبر 4912913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha