۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۲۲

رئیس کل دادگستری استان همدان:

تبعیض در اجرای قانون گفتمان انقلابی را با چالش مواجه می سازد

تبعیض در اجرای قانون گفتمان انقلابی را با چالش مواجه می سازد

همدان - رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: تبعیض در اجرای قانون از مهم‌ترین انحرافاتی است که گفتمان انقلابی را با چالش مواجه می سازد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عدالتخواه ظهر چهارشنبه در دیدار اعضای مجمع فعالان رسانه‌های انقلاب اسلامی استان همدان حرکت مجمع فعالان رسانه‌های انقلاب اسلامی در مسیر صحیح مطالبه‌گری آرمان‌های والای انقلاب و منویات مقام معظم رهبری را یک ضرورت عنوان کرد و افزود: باید در تعیین مسیر حرکت به گونه‌ای قدم برداشت هیچ گونه انحرافی به وجود نیاید.

وی با بیان اینکه رسانه باید به اصلاح امور بپردازد و منجر به آسیب‌رسانی به جامعه نشود، گفت: تبعیض در اجرای قانون از مهم‌ترین انحرافاتی است که گفتمان انقلابی را با چالش مواجه می‌سازد.

رئیس کل دادگستری استان همدان با اشاره به اینکه باید هرگونه نقد و مطالبه‌گری به دور از اهداف و اغراض شخصی و منفعت‌گرایی باشد، گفت: ملاک تعیین اولویت‌های مطالبه‌گری توسط رسانه‌های انقلابی نیازهای اساسی کشور و مطالبات عمومی است.

عدالتخواه گفت: هر کس تریبونی در اختیار دارد باید متوجه آن باشد که نباید بر شیپور ناامیدی بدمد ضمن اینکه در زمان نقد هر موضوع یا دستگاهی تمام وجوه آن را به صورت شفاف ببیند.

وی یکی دیگر از رسالت‌های مهم رسانه‌های انقلابی را ایجاد گفتمان عنوان کرد و افزود: این گفتمان‌ها اصلاح و ارتقای رفتارهای اجتماعی را رقم می‌زند و در کاهش ورودی پرونده‌ها به مراجع قضائی نقش قابل توجهی دارد.

عدالتخواه از شمار تعداد افراد زندانی در استان همدان انتقاد کرد و افزود: این تعدادزندانی با روحیه اسلامی، انقلابی و اخلاقی حاکم بر فضای استان متناسب نیست و رویکرد رسیدگی‌های قضائی باید به سمت استفاده از مجازات‌های جایگزین در مواجهه با جرایم مهم اصلاح شود.

وی از صدور ۳۴۱ هزارساعت خدمات عمومی جایگزین حبس و اجتناب از یک‌هزار و ۷۰۰ ماه اعمال حبس برای افراد در قالب استفاده از مجازات‌های جایگزین در ماه‌های اخیر خبر داد و گفت: علاوه بر جلوگیری از صدمات ناشی از زندان برای افراد و خانواده‌های آنها این روش باعث ارائه خدمات مثبت رایگان برای اجتماع نیز می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان همدان به تشکیل ستاد تألیف قلوب و کمیته‌های معین آن به نام مصلحین و معتذرین اشاره و عنوان کرد: در قالب این ستاد و دو کمیته آن، حل اختلاف و ایجاد مصالحه در هر جمع و صنف بدون ایجاد هیچ گونه تشکیلات و ساختاری به عهده افراد مورد اعتماد و اطمینان همان صنف و گروه خواهد بود و بدین ترتیب به جای محاکمه و مجازات فرد که غالباً هم نمی‌توانست باعث اصلاح او شود با عذرخواهی یا مصالحه علاوه بر رفع مشکل موجب رضایت خاطر بزه‌دیده نیز می‌شود.

وی ادامه داد: افزون بر ۱۰ درصد جرایم شایع در استان همدان زبانی است که به جای رسیدگی‌های قضائی می‌توان با مداخله افراد مصلح مسئله را به نحو بسیار مطلوبی که حتی منجر به ایجاد محبت و دوستی بین طرفین شود حل و فصل کرد.

کد خبر 4918781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha