به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگستان هنر، همزمان با ۲۵ اردیبهشت روز گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، فرهنگستان هنر برخی از مجالس به تصویر در آمده برای این مجموعه را در معرض دید هنرمندان و علاقه مندان نگارگری معاصر ایران قرار میدهد.
این مجموعه سال ۱۳۸۷ به منظور ارج نهادن به مقام شاعرِ حماسهسرای طوس و برای احیای سنت تصویرگری ادبیات فاخر ایرانی تولید شد و در آن داستانهایی از «شاهنامه» به تصویر درآمد. برای این منظور با همکاری محمدعلی رجبی عضو پیوسته فرهنگستان هنر بهعنوان دبیر مجموعه و با دعوت از ۲۵ تن از نگارگران معاصر ایران، ۳۰ نگاره خلق شد که نخستین بار در همان سال با عنوان شاهنامه فرهنگستان هنر و دگرباره در سال ۱۳۹۸ در مؤسسه فرهنگی هنری صبا به نمایش درآمد و اکنون این آثار در گنجینه فرهنگستان هنر محفوظ است.
علاقهمندان برای مشاهده این آثار میتوانند به این آدرس http://honar.ac.ir/index.aspx?siteid=۱&fkeyid=&siteid=۱&pageid=۲۵۶۷ مراجعه کنند.
همچنین برای مشاهده سخنرانی محمدعلی رجبی عضو پیوسته فرهنگستان هنر در همایش بینالمللی شاهنامهنگاری درباره چگونگی خلق این آثار در سال ۱۳۸۷ به این آدرس http://honar.ac.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=۱&fkeyid=&siteid=۱&pageid=۲۵۷۱ و برای مشاهده سخنرانی جلالالدین کزازی در این همایش بینالمللی در سال ۱۳۸۷ به این آدرس http://honar.ac.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=۱&fkeyid=&siteid=۱&pageid=۲۵۷۳ مراجعه کنند.
نظر شما